Téměř před měsícem jsme se dočkali první části čtvrté série legendárního netflixového seriálu Stranger Things, která zatím sklízí pozitivní hodnocení. Na druhou část, která se skládá z pouhých dvou epizod jménem Papa a The Piggyback, si však fanoušci musí počkat. Žádné úmorné čekání to však není, protože zbylé dvě epizody na Netflix přilétnou již 1. 7. 2022, to znamená příští pátek. Netflix proto nedávno zveřejnil zbrusu nové fotky z obou dvou epizod, které si můžete prohlédnout níže. První část za sebou zanechala spoustu palčivých otázek a nedořešených dějových linek, přirozeně tak fanoušci doufají, že se veškerých odpovědí dočkají právě ve zbytku, který vyjde příští měsíc.

Čtvrtá řada Stranger Things je zatím ze všech nejdelší a také nejdražší. Oproti předchozím sériím má asi o pět hodin navíc, přičemž náklady za epizodu činily asi 30 milionů dolarů, což ze Stranger Things dělá jeden z nejdražších seriálů všech dob. Poslední epizoda série má navíc asi 2 a půl hodiny, tudíž fanoušci by měli být připravení na opravdu pořádnou nálož. Nutno také dodat, že čtvrtá řada bude předposlední, v páté by se měly všechny linky jednou provždy uzavřít. Kdo všechno se konce seriálu dožije? To holt uvidíme. První část čtvrté řady však zaznamenala dobré reakce, mnoho lidí chválí především skvělé herecké výkony, děsivého nového padoucha a úžasné speciální efekty. 

Kromě bratrů Dufferových se o režii jednotlivých epizod postarali filmaři jako Shawn Levy a Nimród Antal. Na scénáři ke čtvrté řadě se také podíleli Paul Dichter, Caitlin Schneiderhan, Kate Trefry a Curtis Gwinn. Je také možné, že v budoucnu se dočkáme i řady spin-off projektů, které budou svět Stranger Things ještě více rozšiřovat. Ale to ukáže čas.

Obsazení pro novou sezónu opět zahrnuje hvězdy jako David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin a Noah Schnapp. Uvidíme také návrat Sadie Sink, Joe Keery, Natalia Dyer, Maya Hawke, Priah Ferguson, Winona Ryder a Cara Buono.

Co na čtvrtou řadu Stranger Things zatím říkáte?