Tak nám Netflix nadělil tentokrát plnohodnotný trailer na svou akční komedii s názvem Red Notice, ve které se nám představí sympatické herecké trio Dwayne Johnson, Ryan Reynolds a Gal Gadot. Čeká nás tak divoká a snad i zábavná podívaná, která bude plná explozí, nezvyklých spojenectví a zrad. I zloději mají sice svou čest, ale je už hodně subjektivní, co přesně pro ně ta čest znamená. 

V novém traileru uvidíme schopného FBI agenta Johna Hartleyho (Dwayne Johnson), který uzavře pochybné spojenectví Nolanem Boothem (Ryan Reynolds), druhým nejslavnějším zlodějem umění na světě. Ono prvenství totiž náleží krásné a vychytralé zlodějce jménem Sarah Black (Gal Gadot), která je známá pod pseudonymem The Bishop. Právě kvůli ní je Hartley stíhán za zločin, který ve skutečnosti nespáchal, proto musí mazanou a nebezpečnou zlodějku co nejdříve najít, aby mohl očistit své jméno. A přesně proto potřebuje pomoc jejího „velkého“ rivala Bootha, který po titulu „nejslavnější zloděj umění“ přímo prahne. Oba ale brzy zjistí, že Sarah není žádným ořezávátkem, plus svůj titul královny zlodějů nezískala jen tak. Příběh nás tak zavede nejenom například do Egypta a Říma, ale i do útrob ruských věznic. 

Film byl ohlášen již v roce 2018, ovšem v té době o něj vedly válku hned několik velkých distribučních společností, jmenovitě Universal Pictures, Warner Bros., Sony Pictures a Paramount Pictures, což byl opravdu jeden velký souboj titánů. I přestože z tohoto boje vyšel vítězně Universal, distribuční práva nakonec v roce 2019 připadla Netflixu. S rozpočtem kolem 200 milionů dolarů se tak bude jednat o jeden z nejdražších filmů, co nechal Netflix kdy vytvořit. Premiéry se dočkáme již 12. 11. 2021.