Ať už si myslíte o Nicolasi Cageovi cokoliv, musí se uznat, že to je člověk se smyslem pro humor. Už příští měsíc totiž vyjde do kin jeho nejnovější snímek jménem The Unbearable Weight of Massive Talent, ve kterém si slavný herec zahraje přímo sám sebe. Na nejnovější trailer se můžete podívat výše. Snímek nám tak představí alternativní univerz, ve kterém svět přestal oceňovat Cageovu hereckou genialitu, díky čemuž se ocitne téměř na mizině. Producenti už s ním nechtějí nic mít, přičemž nabídky s účinkováním ve velkých filmech přestaly přicházet úplně. Může to být ještě horší? Samozřejmě, Nicolas totiž ještě k tomu dluží 600 tisíc dolarů hotelu v Los Angeles, ve kterém přes rok bydlel. Nemluvě o dalších dluzích, které stále více narůstají. Přesto se ale vyskytne příležitost, díky které by se mohl zoufalý herec zachránit. 

Jeho kamarád Neil Patrick Harris, který ve filmu také hraje sám sebe, vymyslí plán, díky němuž by si mohl Cage opravdu velice jednoduše vydělat až jeden milion dolarů. Zdá se to být zcela prosté. Milionářský playboy jménem Javi (Perdo Pascal) pořádá narozeninovou párty. A Cage se jí zkrátka musí jen zúčastnit a s Javim se spřátelit. To se zprvu zdá být extrémně jednoduchým úkolem, ovšem věci se samozřejmě následně zkomplikují. Cage totiž nedlouho poté zkontaktuje agentka CIA (Tiffany Haddish), která odhalí, že Javi je ve skutečnosti zlotřilý a nebezpečný padouch, kterého se snaží dostat. A příchod slavného herce jim samozřejmě hraje do karet. Cage proto bude muset zužitkovat své geniální herecké schopnosti, aby mohl získat co největší přízeň zločineckého playboye, se kterým si už předtím začal poměrně dost rozumět. Ale jak už tomu tak bývá, žádná procházka růžovým sadem to nakonec rozhodně nebude. 

O režii se postaral Tom Gormican, který je taktéž tvůrcem komediálního seriálu Ghosted a snímku (Ne)zadaní z roku 2013. Scénář sepsal spolu s Kevinem Ettenem, který například pracoval na komediálních seriálech jako Miss Guided a Kevin Can F**k Himself. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Sharon Horgan, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio a Lily Sheen.

Oficiální premiéra je stanovená na 22. 4. 2022.