Zdá se to neuvěřitelné, ale už za necelé dva měsíce se dočkáme první řady očekávaného seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. A pokud patříte mezi ty, kteří už nedočkavě vyhlížejí další oficiální trailer, máme pro vás dobrou zprávu. Na internet jeden přednedávnem totiž unikl, přičemž podívat se na něj můžete výše. Příliš nám toho však neukázal, dočkáme se v něm ale dalších záběrů na postavy jako je Galadriel, Gil-Galad a hobit Sadoc Burrows. Dále se v traileru ukáže také Tar-Miriel, vládkyně Númenoru, kterou ztvární Cynthia Addai-Robinson. Jak už dávno víme, první série bude zasazená do druhého věku Středozemě. Dočkáme se tak starých dobrých postav z filmových trilogií Hobita a Pána prstenů.

V traileru se taktéž ukáže lidská léčitelka a bylinkářka Bronwyn. A to společně se svou láskou, kterou je lesní elf Arondir. Zcela jistě to nebude jediný trailer, kterého se před premiérou dočkáme, tudíž v následujících týdnech bychom mohli čekat další ukázku, jež nám toho ukáže snad ještě více. Seriál také fanouškům představí místa, která dobře znají z filmové trilogie Petera Jacksona, například království trpaslíků známé jako Khazad-dûm, jež bylo tehdy ještě vzkvétajícím a prosperujícím místem bez spícího Balroga. Dočkáme se také mladší verze klíčových postav jako Isildur (Maxim Baldry) a půlelf Elrond (Robert Aramayo).

Tvůrci celého seriálu jsou Patrick McKay a John D. Payne, oba například pracovali na sci-fi snímku Star-Trek: Do neznáma z roku 2016. V seriálu se tak objeví celá řada herců, například Owain Arthur, Tom Budge, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers a Daniel Weyman.

Premiéra je stanovená na 2. 9. 2022.

Co na trailer říkáte?