,,I Have The Power!!!!“

Třetí den akce Geeked Week 2022 je zde. A začínáme informací, která zcela nepochybně nadchne každého fanouška slavné série Masters of the Universe. Společnosti Netflix a Mattel Television totiž oficiálně potvrdily zbrusu nový animovaný seriál s názvem Masters of the Universe: Revolution, přičemž se tak dočkáme další kapitoly nekonečné války mezi blonďákem He-Manem a kostrounem Skeletorem. Netflix se tak pochlubil se zbrusu novým plakátem, který si můžete prohlédnout níže. Seriál má přinést zcela nový příběh do světa Eternia, bitva mezi He-Manem a Skeletorem tak má dosáhnou nových výšin. Očekávat tak můžeme velkolepou podívanou se vším všudy. 

Seriál by měl navazovat na sérii Masters of the Universe: Revelations, která se v roce 2021 dočkala dvou řad. Revelations sloužil jako pokračování a duchovní nástupce původního seriálu z osmdesátých let, přičemž se tak zaměřil na spoustu nedořešených zápletek. Oficiální synopse k Revolution mimo jiné říká, že se v seriálu He-Man a jeho spojenci střetnou se silami Skeletora, přičemž zároveň se budou muset vypořádat se strašlivou hrozbou, která ohrožuje celou planetu. V brzké době bychom se také mohli dočkat prvního oficiálního traileru, který nám toho z děje snad odhalí více.

Výkonným producentem seriálu se opět stane Kevin Smith, který zastával stejnou úlohu i pro Revelations. Opět se tak k němu připojili tvůrci jako Rob David, Ted Biaselli, Christopher Keenan a Frederic Soulie. Zatím však ještě neznáme kompletní seriálové obsazení, nicméně toho bychom se měli dočkat v následujících týdnech, možná i dnech. K tvorbě seriálu se taktéž vrátilo animační studio Powerhouse Animation.

Zatím však ještě nevíme, kdy přesně se seriálu na Netflixu dočkáme.