Marvelovka Deadpool & Wolverine do našich kin dorazí za dva měsíce, tudíž na návrat starého dobrého Logana v podání Hugha Jackmana ještě budeme muset chvíli čekat.

Ono čekání si ale zatím můžete zpříjemnit krátkometrážním filmem jménem Logan the Wolf, který nám ukáže, jak by to vypadalo, kdyby slavní komiksoví mutanti žili ve vikinských časech.

Hlavním hrdinou se tak stává Logan (Maxime Ecoiffier), smrtící válečník se schopností regenerace, kterému nechybí jeho ikonická vysouvací drápiska. Jednoho dne si pro něj přijde partička lovců odměn, která ignoruje veškeré výstražné zvěsti, jež se kolem Logana točí. Hlavní náplní filmu je pak na krátkometrážní film působivá akční sekvence, která se s násilím nedrží zpátky. A na samotném konci se nám dokonce ukáže ještě jeden mutant. Film jeho jméno neprozradí, ale z té helmy a schopnosti ovládat kov bude určitě všem jasné, o koho půjde. 

Snímek je dílem francouzského kaskadéra a filmaře Godefroye Ryckewaerta, který například dělal bojového choreografa pro seriálového Zaklínače od Netflixu, stejně tak i pro chystaný remake Vrány.

Kromě režie se postaral i o scénář, na němž ještě pracoval výše zmíněný Maxime Ecoiffier. Na bojových scénách pak pracovala francouzská skupina Warlegends. A ano, také bychom teď rádi viděli i nějakou celovečerní verzi.