Nejočekávanější komiksovou jízdou tohoto roku je bezpochyby Deadpool & Wolverine, ve které změří (a následně i spojí) síly dva regenerující se drsňáci (Ryan Reynolds a Hugh Jackman). Od premiéry nás dělí už jen dva měsíce, Marvel se tudíž rozhodl vypustit ven novou upoutávku, která láká především na zahájený prodej lístků. Podívat se na ni můžete výše.

Z velké části se jedná o scény, které jsme už mohli vidět v traileru z minulého měsíce, ale nějakých nových sekvencí se přece jenom dočkáme. Ty se samozřejmě zaměřují na zábavné interakce mezi oběma titulními protagonisty, které budou bezpochyby zásadní přísadou pro celkový divácký zážitek. Teď už jen musíme doufat, že to bude dobře šlapat po celou dobu filmu. 

Jinak se v upoutávce opět mihne například primární záporačka Cassandra Nova (Emma Corrin) a Deadpoolův pes Dogpool, samozřejmě nechybí ani hudební doprovod v podobě písně Like a Prayer od Madonny.

Asi až někdy v létě by se Marvel mohl pochlubit také nějakým tím novým plnohodnotným trailerem, který nám snad ukáže ještě další známé postavy. Však podle předchozích informací víme, že ve filmu má mít cameo celá řada známých tváří, například Daredevil (Ben Affleck) Elektra (Jennifer Garner), členové Fantastické čtyřky a samozřejmě i zbytek X-Menů. 

Režii filmu si tentokrát vzal pod palec Shawn Levy, který s Reynoldsem pracoval na titulech jako Free Guy (2021) a Projekt Adam (2022).

Scénář k Deadpoolovi 3 zpracovali Rhett Reese, Paul Wernick, Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin.

Oficiální premiéra v českých kinech je stanovená na 25. 7. 2024.