Netflix to bude opět zkoušet s další akční komedií. Pokračování Red Notice však zatím ještě nečekejte, místo toho se k nám řítí několik let připravovaný snímek jménem The Man from Toronto, na jehož první oficiální trailer se můžete podívat výše. Kevin Hart v něm ztvární neúspěšného prodejního poradce, kterému se smůla vyloženě lepí na paty. Kvůli neuvěřitelné souhře náhod si ho ale jednoho dne jistí nebezpeční zločinci spletou s takzvaným Mužem z Toronta, nejlepším a nejsmrtonosnějším zabijákem na světě. Kevinova postava je ale pouhým ňoumou, který navíc nesnáší násilí. To však bude ukradené FBI, která pro něj bude mít speciální úkol.

Aby mohli dopadnou pravého Muže z Toronta, kterého si zahraje Woody Harrelson, obchodní poradce se za něho musí i nadále vydávat. A jak je z traileru patrné, oba dva muži se eventuálně setkají tváří v tvář. Skutečný Muž z Toronta ale tuto lest využije ke svému prospěchu. Ovšem jak se zdá, patrně se z obou postav stanou něco jako parťáci. Ať už to dopadne jakkoliv, diváky zaručeně čeká celá řada jak akčních, tak i komediálních sekvencí. Zcela původně měl místo Harrelsona hrát skutečného Muže z Toronta Jason Statham, ale nakonec v roce 2020 z role vycouval. 

Režii filmu si vzal na strast Patrick Hughes, který už s akčními komediemi rozhodně má své zkušenosti. Je totiž například zodpovědný za povedený snímek Zabiják & bodyguard, který vyšel v roce 2017. O scénář se postarali Robbie Fox a Chris Bremmer, který se podílel na tvorbě třetího dílu Mizerů z roku 2020.

Oficiální premiéra je stanovená na 24. 6. 2022.