Extraction (Vyproštění) s Chrisem Hemsworthem (Thor) se pomalu stává jedním z nejsledovanějších filmů na Netflixu a není překvapením, že na něj chce streamovací služba navázat. Scénář by měl znovu napsat Joe Russo, který se proslavil režírováním Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. AGBO, Russova produkční společnost, kterou vede spolu se svým bratrem Antohnym, jenž taky režíroval Avengeri prý: „skládá jednotlivé dílky do sebe a doufá, že se Sam Hargrave vrátí jako režisér a Chris Hemsworth si zopakuje roli žoldáka Tylera Rakea, ačkoli jim Netflix neučiní nabídku, dokud nebude scénář kompletní.“

První film skončil otevřeně a Joe Russo se nechal slyšet, že ještě neví, jestli chce pokračování vést kupředu nebo zpět v čase. Není si totiž jistý, jestli chce diváky ochudit o nejednoznačný konec. Původně měl film skončit Taylerovou smrtí. Kvůli rozporuplným reakcím testovacího publika byl učiněn kompromis. Podle Hargrava tedy momentálně zatím není žádný oficiální konec a je na divákovi, co si vybere.

Ale ať už se rozhodne pro jednu nebo druhou cestu jisté je to, že produkce chvilku potrvá. Zatím si můžete zkrátit čas dvěma videama. V prvním videu režisér a choreograf v jedné osobě Sam Hargrave spolu s Chrisem Hemsworthem rozebírají první akční scénu filmu. Rozebere jak vypravěčské techniky, tedy jaký význam mají dané akce nebo jak byl film natáčen tak aby se žádný s kaskadérů nezranil.

V tom druhém videu Chris Hemsworth odpovídá na Instagramu na divácké otázky ohledně filmu. Dozvíme se, že automobilová honička nebyla natáčena na jeden záběr, ale více drobných momentů pospojovaných chytrými střihy, nebo taky to, kdo dělal Chrisovy účes. Nebo, že jeho oblíbený moment je, když jeho postava Rake v češtině Hrábě, jedny použije, aby zlikvidoval protivníka. Tohle video není tak informativní jako to předchozí, ale je na něm vidět, že si roli ve filmu velmi užíval.