Na konci jara jsme vás informovali o tom, že Netflix připravuje zbrusu nový seriál jménem Kaos, který bude netradičním způsobem vycházet z řecké mytologie. V něm jednoho dne olympský král Zeus zjistí, že má vrásku. Přirozeně si začne se zděšením myslet, že to znamená konec světa. A svým způsobem má také pravdu. Ve stejnou dobu se ve světě smrtelníků objeví šest hrdinů, mezi kterými je určité tajemné pouto. Všichni jsou také součástí pradávného proroctví. Odhalí pravdu o bozích a o tom, co vlastně dělají lidem? A pokud ano, dokážou je vůbec zastavit? Jednu z primárních rolí má v seriálu hrát samozřejmě sám Zeus, přičemž nyní konečně víme, kdo se role promiskuitního boha všech bohů ujme. 

Olympského krále nakonec ztvární herec Jeff Goldblum, který si letos zopakoval svou slavnou roli doktora Malcoma ve snímku Jurský svět: Nadvláda. Zcela původně si Dia měl zahrát Hugh Grant, nicméně ten musel z role odstoupit, protože by se mu natáčení příliš křížilo s ostatními projekty. Goldblumův Zeus tak bude v seriálu sice všemocnou entitou, ale zároveň se bude jednat i o dost roztržitého starocha. Však nebude divu, s onou nalezenou vráskou začne být více paranoidní, přičemž se začne domnívat, že se blíží jeho konec. Údajně tak máme očekávat temně komediální seriál ze současnosti, který bude zkoumat například témata genderové politiky, moci a života v podsvětí.

Jednu z hlavních postav ztvární také Aurora Perrineau, která se zatím objevila ve filmech jako Hříčky přírody, Pasažéři a Vadí nevadí. Objevila se také v nedávno vydané čtvrté řadě slavného sci-fi seriálu Westworld. Dále se v seriálu objeví herci jako Janet McTeer, Cliff Curtis, David Thewlis, Killian Scott, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, Rakie Ayola a Stanley Townsend.

Hlavní scenáristkou se stala Charlie Covell, která nejvíce proslula díky psaní scénáře k seriálu The End of the F***ing World z roku 2017. Má za sebou taktéž komediální drama Dokud nás smrt nerozdělí z roku 2015. Seriál by se měl začít natáčet někdy v průběhu léta.