Novozélandský herec Antony Starr si ve filmovém světě příliš velké jméno zatím nevypěstoval, ovšem to samé se nedá říct pro svět seriálový. V něm se totiž proslavil nejenom pro seriál Banshee, ale hlavně pro populární podívanou jménem The Boys (Banda), ve které ztvárňuje egoistického Homelandera. Podle informací od Daily Mail se ale zdá, že se herec dostal do pěkného maléru ve Španělsku. Údajně se tam zapojil do hospodské rvačky. Podle Bathuela Arauja, jednadvacetiletého kuchaře, mu Starr dal dvakrát pěstí, přičemž ho i udeřil sklenicí do obličeje. Mladý kuchař tak následně potřeboval čtyři stehy, herce poté musel vyvést ven vyhazovač. 

Brzy nato herce zatkla španělská policie, přičemž Starr musel strávit noc v zadržovací cele. Následoval soudní proces ve městě Alicante, během kterého se porota dobrala k následujícímu verdiktu: Herec se pobytu ve vězení může vyhnout pouze v případě, že do dvaasedmdesáti hodin výše zmíněnému kuchaři zaplatí odškodné ve výši 5464 dolarů (což je asi 128 tisíc Kč). Část z oficiálního rozsudku zněla následovně:

,,Jako polehčující faktor byl zohledněn stav opilosti zadrženého. Trest byl výsledkem dohody mezi státním zastupitelstvím a následně odsouzeným mužem. Trest odnětí svobody se mu odkládá za podmínky, že během dvou let nespáchá další trestný čin a v následujících 72 hodinách zaplatí odškodné.“

Podle kuchaře Bathuela Arauja mu taktéž Starr pohrozil následujícími slovy:

,,Nemáš vůbec páru, s kým sis to začal. Nemáš ani potuchy o tom, co jsem zač a co jsi udělal. Učinil jsi životní chybu a já tě budu hledat. Nejraději bych tě zabil.“ 

A o co v oné potyčce šlo? O tom přesné informace zatím nejsou. Ví se jen, že Starr byl již opilý, přičemž se v rámci toho nějakým způsobem dostal do konfliktu s výše zmíněným kuchařem. Že by ve svém jídle našel něco nemilého? Herec ve Španělsku každopádně točí nový film Guye Ritchieho, který však zatím ještě nedostal oficiální název. Sám Starr se k incidentu zatím nevyjádřil.