Herec Ezra Miller, taktéž znám jako „Zhouba Havaje“ a Ten-jehož-jméno-musíme-vyslovit-před-Showtimem, se nepřekvapivě opět dostal do dalšího maléru. Nedávno totiž vyšlo najevo, že proti němu byla vznesena obvinění naznačující, že Miller se dopustil nevhodného chování vůči dvanáctiletému nebinárnímu dítěti. Obvinění tak vznesla jeho matka, která se zároveň domnívala, že Miller jednoho večera ohrožoval nejenom její dítě, ale i celou rodinu. O události informoval web The Daily Beast. Soud tak uložil dočasný příkaz k prevenci obtěžování vůči Millerovi jménem matky.

Vše začalo jednoho večera, kdy herec dorazil do domu, ve kterém přebývala výše zmíněná matka, její dítě a jeden soused. Nutno také dodat, že Miller na místo dorazil v neprůstřelné vestě. Napětí se ale začalo stupňovat poté, co matka prohlásila, že nedávno hodně cestovala „se svým kmenem“ lidí, což Millera údajně popudilo, přičemž ji začal obviňovat z kulturního přivlastňování. Pak se konverzace o deskových hrách zcela pokazila poté, co Miller tvrdil, že desková hra Parcheesi má rastafariánské kořeny. Přítomný soused se ho ale následně zeptal, ze které frakce tedy pochází. A Millera to pěkně namíchlo.

Herec následně na souseda začal strašně křičet, přičemž na něj hulákal například následující: ,,Ani nevíš, o čem to mluvíš, ku*va! Cos mi to řekl? Cos mi to teď řekl?!“ Souseda to jaksepatří zaskočilo, následně také odhalil, že Miller si hned na to rozepnul bundu a odhalil vnitřek jedné strany, ve které měl pistoli. ,,Takové řeči tě můžou dostat do pěkně vážné situace,“ řekl mu pak herec.

Miller se pak zaměřil na výše zmíněné dvanáctileté dítě. Ještě před tím, než se jeho matky zeptal, zda nechce ochutnat hercovu krev (matka na sobě měla gotické oblečení), herec o něm prohlásil:

,,Hodně jsem s tvým dítětem mluvil, má v sobě opravdu hodně síly. V jednu chvíli si uvědomíš, že už nad ním nemáš žádnou kontrolu. Je to vznešená bytost a mělo by štěstí, kdyby ho někdo jako já vedl."

Miller se pak k dítěti vrátil a údajně ho začal otravovat komplimenty. V jednu chvíli si k němu přisunul židli, nepříjemně ho objal a dotkl se jeho boků. Následně ho požádal o kontakt přes Instagram. Dítě na to ale příliš veselé vzpomínky nemá. Údajně se ho začalo bát poté, co začal křičet na jeho matku, která v rámci toho začala brečet. 

Matka a soused také věří, že Miller byl vzhledem ke svým rozšířeným zorničkám a nevyzpytatelnému chování „pod vlivem“. Ovšem než se Miller vrátil domů (v obleku kovboje), údajně se za svůj výbuch omluvil.

Incident se odehrál poměrně krátkou dobu poté, co byl Miller obviněn z takzvaného groomingu, tedy kriminální aktivity, kterou je označována psychická manipulace vylákat z oběti osobní údaje, vyvolat falešnou důvěru a vylákat ji na osobní schůzku, kde většinou dochází k fyzickému násilí, případně sexuálnímu zneužití. Ezra Miller se toho údajně dopustil na osmnáctileté ženě jménem Tokata Iron Eyes. Její rodiče tak zažádali pro svou dceru soudní ochranu.

A co na to Miller? Těžko říct, protože není k nalezení. Minulý týden zmizel jeho oficiální Instagram, přičemž po samotném herci se také slehla zem. Jiní uživatelé sociálních sítí ale začali znovu zveřejňovat fotky, které Miller údajně na Instagram sdílel ještě před smazáním. Fotky obsahovaly citáty jako „Nemůžete mě dostat, jsem v jiném vesmíru“.

A jaký osud tedy Millera čeká v jeho kariéře? Inu, příliš nadějně to nevypadá. Mnoho pobouřených lidí požaduje, aby byl Miller zcela vyškrtnut z nadcházející sólovky o Flashovi, nicméně k tomu zaručeně nedojde. Přeci jenom tam hraje hlavní roli, tudíž by to od studia Warner Bros. byl bláhový krok. Ovšem údajně je více než pravděpodobné, že po vydání filmu do kin, kterého se dočkáme až příští rok, studio s hercem ukončí spolupráci, přičemž by mělo dojít i k jeho přeobsazení v roli Flashe.

To se ale budeme muset nechat překvapit. Uvidíme také, zda se bude EMCU (Ezra Miller Cinematic Universe) i nadále rozrůstat.