To opravdu není žádný pozdní aprílový fór. Ani ne měsíc po svém zatčení v karaoke baru na Havaji byl problematický herec opět zadržen havajskou policí v ostrovní části Pāhoa. Tentokrát údajně za napadení druhé stupně. Podle prohlášení havajského policejního oddělení byl Miller vzat do vazby někdy po jedné hodině ranní po incidentu v jistém domě. Policisté tvrdí, že herec „se rozlítil“ poté, co byl požádán, aby opustil rezidenci. Údajně pak mrštil židlí, kterou udeřil šestadvacetiletou ženu do čela, což jí způsobilo asi půlcentimetrové řezné rány. Miller byl z vazby po čtvrté ráno zase propuštěn, ale vyšetřování stále probíhá.

Jak již bylo řečeno, není to první „vylomenina“, kterou herec na Havaji způsobil. Poprvé byl zatčen kvůli výtržnostem v místním karaoke baru, ve kterém sprostě nadával, vyrval z rukou mikrofon ženě, protože ho rozčilovalo její zpívání, a následně také měl napadnout muže, jenž v baru hrál šipky. Do toho všeho měl také odcizit pas a peněženku manželskému páru, se kterým na Havaji trávil čas. Kromě toho jim také vyhrožoval zabitím. Opět se také hodí připomenout, že herec je problematickým živlem už nějaký ten čas. V roce 2011 byl zatčen za držení drog a výtržnictví, v roce 2020 byl zas natočen na video, v němž škrtil jednu ze svých fanynek, kterou následně povalil na zem. 

Herec se nedávno objevil ve třetím díle Fantastických zvířat, přičemž také ho čeká vydání sólovky o Flashovi. Oba dva filmy má na starosti studio Warner Bros., které údajně mělo mimořádné jednání ohledně budoucnosti herce u firmy. Určité zdroje ale tvrdí, že k žádném mimořádnému jednání nakonec nedošlo, přičemž lidé pouze přehánějí. 

Nyní je otázkou, jaké to pro Ezru Millera (aka Zhoubu Havaje) bude mít následky. Studio Warner Bros. žádné oficiální stanovisko ohledně hercova zatčení nezveřejnilo, ovšem je samozřejmě možné, že pohár brzy přeteče. A to by samozřejmě mohlo velice negativně ovlivnit jeho kariéru. To se ale necháme překvapit.