Někdy během příštího roku nám studio Vertical nadělí postapokalyptickou podívanou jménem Elevation, ve které se v hlavní roli objeví Anthony Mackie (Captain America: Nový svět). Herec se zároveň také stane jedním z producentů.

Příběh by se měl odehrávat v severoamerických Skalistých horách v době, kdy svět zdevastovala jakási apokalyptická pohroma. Jednou z hlavních postav se stává svobodný otec, který ještě se dvěma ženami bude muset opustit bezpečí domova, aby mohl zachránit mladého chlapce. V rámci toho ale na ně čeká střetnutí s hrůzostrašnými netvory. Další informace se snad dozvíme s příchodem prvního oficiálního traileru, podle všeho by ale měl mít film také solidní dávku akce.

Vedle Mackieho se objeví ještě jedna marvelovská hvězda, kterou se stane Morena Baccarin (Deadpool). Ztvárnit by měla druhou hlavní postavu. Snímek už byl oznámen na podzim roku 2022, přičemž poslední klapka padla loni na jaře. 

O režii filmu se postaral George Nolfi, tvůrce titulů jako Správci osudu (2011) a Bankéř (2020), ve kterých si Anthony Mackie zahrál také. O scénář se zas postaralo trio John Glenn (Oko dravce), Jacob Roman a Kenny Ryan (Tým Seal).

Dále se ještě mají ve filmu objevit herci jako Maddie Hasson (Zhoubné zlo), Danny Boyd Jr. (Hodný holky), Dave Malkoff (Meltdown), Shauna Earp (Outer Range) a Tony Goldwyn (Oppenheimer).

Sníme má dorazit někdy v druhé polovině příštího roku.