Streamovací platforma Apple TV+ vydala první ukázky z nadcházející druhé řady úspěšného sci-fi seriálu See od Stevena Knighta. Pokračování příběhu z daleké dystopické budoucnosti, ve které lidská rasa ztratila jeden ze základních smyslů, je tak opět o krůček blíž k divákům. Oficiální teaser dokonce mimo jiné představuje i nové postavy, mezi něž patří například bratr ústřední postavy první série. 

Společnost přišla o zrak a je tak nucena čelit otázkám života a smrti, které se ukrývají v hledání nových způsobů interakce, budování bezpečných táborů či zajišťování základních potřeb nutných k přežití v krajině, jejíž charakter se dramaticky změnil. Cesta Baby Vosse (Jason Momoa) pokračuje tam, kde skončila. Jeho úsilí stále směřuje k záchraně své dcery Haniwy (Nesta Cooper), která zázrakem - možná jako jediná - vidí.

Přečtěte si také: Existenci lidstva ohrozí mimozemská Invaze z dílny Apple TV+

Na její záchranné misi není žádná vzdálenost příliš velká, žádné město příliš nebezpečné a žádná armáda příliš silná. Toto odhodlání ale Babovi komplikuje jeho bratr Edo (Dave Bautista). Sourozenecká rivalita vyvrcholí jejich setkáním na opuštěném mostě uprostřed nehostinné divočiny pokryté sněhem. Podaří se mu projít skrz bez toho, aby získal nálepku bratrovraha?

Postapokalyptický svět detailně prozkoumá druhá sezóna seriálu See již koncem léta, a to konkrétně 27. srpna 2021, kdy se objeví v nabídce Apple TV+. Divákům se tak poprvé nabídne obraz zasněžených krajin, stejně tak jako zdecimovaných velkoměst. Hlavním protagonistům budou herecky sekundovat Olivia Cheng, Eden Epstein, David Hewlett nebo Hoon Lee.