Pokud jste někdy chtěli vidět pohromadě Krále Škorpiona, Wonder Woman a Deadpoola, tak pro vás máme báječnou zprávu. Nadcházející komediální akčňák Red Notice vám nadělí přesně to. Děj se točí kolem honby za nejhledanější zlodějkou umění na světě, kterou ztvární izraelská herečka Gal Gadot. Po stopách jí půjde agent FBI (Dwayne Johnson), který však velice brzy zjistí, že proti němu stojí nebezpečná profesionálka, kterou není radno podceňovat. A do toho všeho se ještě připlete další zlodějíček (Ryan Reynolds), se kterým agent naváže velice neobvyklé spojenectví. Podle traileru nás tak čekají nejen nadupané akční sekvence, ale také notná dávka humoru, o kterou se patrně postará především Reynoldsova postava. 

I přestože nám trailer neřekl, kdo se zhostí role hlavního padoucha, údajně by jím měl být herec Chris Diamantopoulos. Koho přesně však bude hrát, zatím ještě nevíme. Informoval o tom web The Wrap. Snímku jsme se původně měli dočkat v kinech, ale jak už to v dnešní době ve filmovém světě bývá, opět vše zmařil koronavirus. Kvůli odkládání produkce nakonec film skončil na Netflixu, na kterém si ho budeme moci pustit od 12.11. 2021

Film napsal a zrežíroval Rawson Marshall Thurber, který třeba s Dwaynem Johnsonem už párkrát pracoval. Jmenovitě to bylo například ve filmech Mrakodrap a Centrální inteligence. Taktéž je i tvůrcem nezapomenutelné Vybíjené z roku 2004, tudíž o humor by v jeho nejnovějším snímku mělo být dobře postaráno.