Před nedávnem se Showtime pochlubil s plnohodnotným trailerem na další sérii o Dexterovi, nejoblíbenějším sériovém vrahovi Spojených států. Tato série, která ponese název New Blood a bude opravdovým zakončením Dexterova příběhu, by měla spravit chuť veškerým fanouškům, co po zhlédnutí otřesné osmé série jen kroutili hlavou nad tím, jak celý seriál původně skončil. Nejnovější trailer se s námi podělil o pár nových informací. 

Určitě je třeba zmínit pravděpodobně tu největší věc z celého traileru, čímž je návrat známých tváří. V první řadě to je návrat herečky Jennifer Carpenter, která v seriálu opět ztvární Dexterovu sestru Debru. Ovšem vzhledem k událostem poslední série se bude jednat pouze o jakýsi přízrak Dexterova svědomí. Ale nevadí, pokud bude stále stejně hubatá, bude to bohatě stačit. A jako další se na konci ukázal Dexterův syn Harrison, tentokrát ale už jako teenager, který se evidentně vydal hledat svého ztraceného otce. Jakou roli bude hrát v celkovém příběhu, ve kterém se očividně vrátí i Dexterův slavný vražednický stůl, sehraje? Bude to šťastné shledání otce se synem? Nebo bude předznamenáním otcova pádu? To se budeme muset nechat překvapit. 

Poslední sérii si vzal pod palec bývalý showrunner seriálu Clyde Phillips. Bude mít 10 epizod, přibližně hodinových, přičemž se jí dočkáme již 7. 11. 2021. Dočká se seriál dožadovaného vykoupení? A spraví chuť svým zklamaným fanouškům? Uvidíme.