Mnozí fanoušci se shodují na tom, že jednou z nejlepších sekvencí z první série netflixového Zaklínače byla Geraltova šermířská šarvátka s Renfri a jejími kumpány v Blavikenu. Pokud se vám ona část také líbila, tak si váš obdiv zaslouží především Wolfgang Stegemann, slavný koordinátor a choreograf bojových scén. Na druhé sérii se však nijak nepodílel, protože byl příliš zaneprázdněný s účastí na výrobě sedmého dílu Mission: Impossible jménem Dead Reackoning Part One, jemuž nedávno konečně vyšel oficiální trailer. Kaskadér Matt Sherren ale nedávno odhalil, že Stegemann se pro seriál vrátil, aby se postaral o některé bojové sekvence ze třetí série. A jelikož třetí řada by se měla zaměřit na adaptaci knihy Čas opovržení, tak znalce předloh už možná napadlo, o jakou bojovou scénu by se slavný choreograf mohl postarat…

Řeč je samozřejmě o ikonickém boji Geralta a čaroděje Vilgefortze, který bělovlasého Zaklínače opravdu náležitě seřeže. Je to jeden z nejznámějších soubojů z celé knižní ságy, nebylo by proto překvapující, kdyby si pro tuto událost tvůrci opět pozvali na scénu právě Stegemanna. Je ovšem také otázkou, jak moc se známý choreograf bude na třetí řadě podílet. Produkce sedmého dílu Mission: Impossible je sice už dávno u konce, ale to byla pouze první část. Na začátku jara se totiž začala natáčet část druhá, které se dočkáme až v roce 2024, ovšem Stegemann se na ní podílí také. Je proto otázkou, zda si dokáže najít dostatek času i na Zaklínače, aby fanouškům mohl nadělit něco opravdu parádního. 

Stegemann údajně také připravoval některé bojové sekvence pro prequel seriálového Zaklínače jménem Pokrevní pouto, ovšem není zatím známo, zda je to skutečně pravda. Třetí řada bělovlasého vědmáka se má natáčet až do začátku podzimu, premiérovat by pak měla někdy v průběhu roku 2023. Pokrevního pouta bychom se zas měli dočkat někdy kolem letošních Vánoc.