Poté, co Amazon sklidil úspěch a přilákal značnou pozornost zástupem indie hororů, pokračuje na vlně zhmotňování nočních můr. Společně s americkým studiem Blumhouse Productions uvede na stránkách Amazon Prime Video kvarteto hororů, které zastřešuje název Welcome to the Blumhouse. Streamovací platforma čtveřici filmů nedávno představila v oficiálním traileru. Mezi stěžejními tvůrci se nachází převážně mladí režiséři, kteří pomocí hororového žánru debutují na plénu celovečerního filmu. Do těchto řad spadá například Maritte Lee Go nebo Ryan Zaragoza.

První z připravovaných snímků s titulem Black as Night odráží příběh dospívající dívky, která řeší problémy se sebeúctou. Ztracenou důvěru v sebe sama bude hledat za atmosféry horkých letních nocí, jež stráví bojem s upíry terorizující New Orleans. Po svém boku bude mít svého nejlepšího přítele, stejně tak jako místní svérázné dívky z buržoazních kruhů.

Druhý snímek s názvem Bingo Hell režíruje zkušená filmařka Gigi Saul Guerrero. Ta diváky vezme na výlet do Barrio of Oak Springs, kde žije silná a tvrdohlavá skupina starších přátel, kteří se odmítají podmanit vůni bohatství. Jejich vůdce Lupita je drží pohromadě nejen jako komunitu, nýbrž rodinu. Netuší ale, že jejich milovaná hala Bingo se chystá zaprodat mnohem zlověstnějším silám, než představují peníze.

Režisérka Axelle Carolyn pomocí The Manor, třetí části filmové série, ukáže realitu Judith Albright, postarší ženy po mrtvici, která se přestěhuje do historického domu s pečovatelskou službou. Tam ale začne mít nepříjemné podezření, že tamní obyvatelé hledají něco nadpřirozeného. Aby mohla uniknout, bude muset všechny kolem sebe přesvědčit, že tam nakonec vůbec nepatří.

Čtvrtý hororový střípek s názvem Madres zakončí sérii příběhem mexicko-amerického páru, který očekává své první dítě uprostřed komunity zemědělských migrantů v Kalifornii stojící ve světle 70. let minulého století. Když na sobě manželka začne pociťovat podivné příznaky a záhy začne čelit děsivým vizím, pokusí se zjistit, zda to souvisí s legendární kletbou, nebo s něčím daleko děsivějším.

Vlajkové náměty hororů i otřepaná klišé sloužící k navození nervy drásající atmosféry – tím vším bude disponovat filmové kvarteto Welcome to the Blumhouse, které skrze Amazon Prime Video zaútočí na globální publikum již začátkem října. První dvojice filmů (Black as Night, Bingo Hell) se v nabídce oblíbené streamovací platformy objeví přesně 1. října 2021, premiéra zbylých částí série (The Manor, Madres) bude následovat 8. října 2021. V hlavních rolích se divákům předvedou například Elpidia Carrillo, Tenoch Huerta, Adriana Barraza nebo Asjha Cooper.