Už několik let trpělivě čekáme na chystanou akční ,,buddy“ komedii jménem The Wrecking Crew, ve které se nám v hlavních rolích představí Jason Momoa (Duna) a Dave Bautista (Strážci Galaxie). Oba dva svalovci si už společně zahráli jak v postapokalyptickém seriálu See (2019), tak i v první části Duny (2021). A jelikož se skamarádili, rozhodli se upsat se i ke zmíněné akční komedii, kterou uvede Amazon MGM Studios.

Ta je sice stále ještě v nedohlednu, ale k projektu se nedávno připojila další herecká tvář, z čehož plyne, že s filmem se i nadále počítá. Ke snímku se upsal charismatický dánský herec Claes Bang, kterého můžeme znát například ze Čtverce (2017) od Rubena Östlunda, netflixového Drákuly (2020), případně i ze Seveřana (2022) od Roberta Eggerse, kde si zahrál předního padoucha. Zápornou roli by měl ostatně ztvárnit i v The Wrecking Crew.

Momoa a Bautista by si ve filmu měli zahrát dva nevlastní bratry, kteří mezi sebou už asi 20 let nemají vůbec dobrý vztah. Zatímco Momoa ztvární svérázného policistu utrženého ze řetězu, Bautista se zas ujme role disciplinovaného člena Navy SEALs. Oba se ale budou muset naučit spolupracovat, aby odhalili spiknutí, které souvisí s vraždou jejich otce na Havaji.

Snímek má natočit portorický režisér Ángel Manuel Soto, jehož posledním filmem byla superhrdinská podívaná Blue Beetle (2023). A někdy v budoucnu se od něho zřejmě dočkáme také nového filmu s Transformers.

Scénář si vzal pod palec Jonathan Tropper, který psal pro výše zmíněný seriál See. Zároveň je také tvůrcem sérií jako Banshee (2013) a Bojovník (2019). Film zatím nemá stanovené datum premiéry.