Z Davea Bautisty se především díky jeho působení v MCU stal žádaný hollywoodský herec, který naposledy zazářil ve chválené druhé části Duny. Už nějaký čas víme, že na herce čekají další zajímavě znějící projekty, například tituly jako The Wrecking Crew a Afterburn.

Dále nás s ním čeká akční podívaná jménem Trap House, ve které by si měl zahrát jednu z hlavních rolí.

Příběh by se měl zaměřit na agenta v utajení z DEA (Úřad pro potírání drog), který spolu se svým parťákem zahájí hru kočky s myší poté, co přijdou do styku s troufalou skupinou zlodějů. Následně zjistí, že jejich vlastní náctileté děti zneužily tajné informace z jejich práce, které využívají k okrádání nebezpečného kartelu. 

Server Deadline hlásí, že k filmu se nedávno připojilo hned několik hereckých jmen, jmenovitě se ve filmu objeví Jack Champion (Avatar: The Way of Water), Sophia Lillis (Dungeons & Dragons: Čest zlodějů), Kate del Castillo (Mizerové navždy), Tony Dalton (Volejte Saulovi), Whitney Peak (Hokus pokus 2) a Bobby Cannavale (Fotři).

Dále ještě hrají Inde Navarrette (Superman a Lois), Zaire Adams (Maturitní ročník) a Blu del Barrio (Star Trek: Discovery).

Na palubě už máme i režiséra, kterým se stane Michael Dowse, tvůrce komedií jako Ranař (2011) a The F Word (2013), který už s Bautistou pracoval ve snímku Spolujízda (2019). 

O scénář se postarali Gary Scott Thompson, tvůrce seriálu Las Vegas: Kasino (2003) a scenárista prvního Rychle a zběsile (2001), a Tom O'Connor, který napsal akční komedii Zabiják & bodyguard (2017) a následné pokračování z roku 2021.

Zatím není známo, kdy přesně se filmu dočkáme, ale natáčení už začalo, tudíž to vidíme někdy na první polovinu příštího roku.