Jelikož už je scénář ke třetí sérii seriálu Zaklínač hotový, produkce by tak měla začít už někdy během příštího měsíce. Na povrh tak už začínají vyplouvat další informace o tom, kdo na ní bude pracovat. Web Redanian Intelligence, jenž patří mezi nejspolehlivější zdroje v oblasti všeho, co se týká novinek ze světa Zaklínače, nedávno zveřejnil jména dvou režisérů, kteří budou na třetí sérii pracovat. Prvním z nich je Spethen Surjik, který je zodpovědný za natočení prvních dvou epizod druhé série – Zrnko pravdy a Kaer Morhen. Kanadský filmař taktéž pracoval na seriálech jako Reacher, Umbrella Academy a Daredevil. 

Zrnko pravdy bylo v rámci průzkumu výše uvedeného webu označeno za nejlepší epizodu celého seriálu. Hned po ní následovala první a třetí epizoda první série – Začátek konce a Zrádce měsíc. Dokonce i mnozí čtenáři původních předloh, kteří z velké části nejsou z druhé série příliš nadšení, si Zrnko pravdy vychvalovali.

Druhým režisérem, který bude v seriálu kompletním nováčkem, bude Loni Peristere. Americký filmař, který se zaměřuje především na seriálovou tvorbu. Pracoval tak na seriálech jako Banshee a Bojovník, ovšem největší práci odvedl na hororové sérii American Horor Story, pro kterou zrežíroval celou řadu epizod. Je taktéž jedním ze zakladatelů společnosti Zoic Studios, která se zaměřuje na vizuální efekty. Zatím však není známo, které epizody z nadcházející třetí řady Zaklínače zrežíruje. 

Jelikož seriálová produkce Zaklínače rozhodně není nic jednoduchého, nemůžeme s jistotou říct, že se třetí série opět dočkáme na konci roku. Všechno navíc může opět zkomplikovat pandemie koronaviru, která je pro tak nákladné a rozsáhlé produkce vždy nepříjemnou překážkou. Třetí série by měla každopádně zadaptovat události, ke kterým došlo v knize Čas opovržení. Což znamená, že bychom se konečně mohli dočkat legendárního boje mezi Geraltem a Vilgefortzem.