Před nějakým časem se konečně rozjela produkce čtvrté a také předposlední řady seriálového Zaklínače od Netflixu, ve které už v roli Geralta z Rivie uvidíme Liama Hemswortha (Hunger Games). Na nějaký oficiální „first look“ od streamovací služby ale čekat nemusíme, servery Metro a SplashNews se pochlubily několika fotkami z natáčení, na kterých si můžete Hemswortha v roli Řezníka z Blavikenu prohlédnout. Sice to ještě nemáme zrovna v nejlepší kvalitě, ale aspoň něco.

A vypadá na nich… no… prostě jako Liam Hemsworth v bílé paruce. Podle dalších fotek to také vypadá, že tvůrci opět natáčí scénu z konce třetí řady, ve které Geralt bojuje s padouchem Vilgefortzem (Mahesh Jadu). Dále lze Hemswortha vidět i v brnění, které bělovlasý zaklínač nosil ve druhé sezóně. Je možné, že určité scény se znovu natáčí kvůli nějaké rekapitulaci, která bude na začátku první epizody. Ale to holt uvidíme. 

Chystaná čtvrtá řada zadaptuje knihu Křest ohněm, zřejmě už ale zahrne i některé události z Věže vlaštovky. Pátá sezóna, která bude nakonec skutečně poslední, by si zas měla posvítit na Paní jezera.

Z nových tváří se v další řadě objeví Sharlto Copley jako Leo Bonhart, Danny Woodburn jako trpaslík Zoltan, Laurence Fishburne jako upír Regis, Clive Russell jako vypravěč Stribog, Serrana Su-Ling Bliss jako Paní jezera Nimue a Linden Porco jako gnóm Percival Schuttenbach.

Ze starých známý se vrátí Freya Allan (Ciri), Anya Chalotra (Yennefer), Joey Batey (Marigold), Meng’er Zhang (Milva), Anna Shaffer (Triss), Hugh Skinner (Radovid), Safiyya Ingar (Keira), Graham McTavish (Dijkstra), Cassie Clare (Philippa), Therica Wilson-Read (Sabrina) a Bart Edwards (Emhyr).

Vrátit by se měli i představitelé Potkanů, kteří měli původně dostat svůj vlastní spin-off, ten ale zřejmě nakonec skončil v koši.

O scénář ke čtvrté řadě se postarali tvůrci Lauren Schmidt Hissrich, Tania Lotia, Rae Benjamin, Troy Dangerfield, Matthew D’Ambrosio, Javier Grillo-Marxuach, Clare Higgins a Mike Ostrowski.

Režii jednotlivých epizod si vzali na starost Sergio Mimica-Gezzan, Tricia Brock, Alex Garcia Lopez a Jeremy Webb.

Datum premiéry zatím neznáme.