První řada Zaklínače zaznamenala na Netflixu velký úspěch a koncem minulého roku se stala tématem číslo jedna. Takovým, který vedl k značné popularitě dnes již staré hry Zaklínač 3: Divoký hon od polského studia CD Projekt RED. Netflix ještě před premiérou první série potvrdil druhou řadu, která je v plánu na rok 2021. Opět půjde o 8 dílů. První klapka má padnout už za měsíc. Showrunnerka už ale začala pracovat.

Lauren S. Hissrich na Twitteru informovala, že opouští svou rodinu v Los Angeles, aby se vrátila do práce a začala připravovat druhou řadu seriálu Zaklínač. Současně poděkovala za podporu svých blízkých i fanoušků.

Nedávno jsme se dozvěděli, že pokračování bude přímočařejší. Lidé okolo seriálu se chtějí zaměřit na vztah hrdinů. Očekávat máme i vývoj postav a s největší pravděpodobností i zapojení nových tváří.

Prvních 8 dílů Zaklínače dopadlo skvěle. Sice fanoušci knih a her se nedokázali smířit s různými odlišnostmi. Některým pak vadil chaos, kdy se nezasvěcený divák mohl v příběhu ztrácet. To vše by měla dvojka napravit a možná se více přiblíží knihám Andrzeje Sapkowského, případně hrám od CD Projektu RED.

Pokud jste také některé věci nepochopili a ztráceli jste se, tak pro vás Netflix zveřejnil „mapu“. Ta vysvětluje události první řady, abyste si je mohli spojit do uceleného celku.