Zaklínač je hit a ve světě se o něm mluví jako o nástupci Game of Thrones. Čímž se Netflixu potvrdilo to, s čímž tak trochu počítali a k zatím jen šuškanému natáčení druhé série přibylo i konkrétní datum: První klapka padne 17. února 2020.

Co to pro nás znamená? Produkce a následná postprodukce první série trvala zhruba 14 měsíců. Pokud by se druhá série držela stejného harmonogramu, druhé série bychom se mohli dočkat někdy v dubnu roku 2021.

Ohledně toho, na co se můžeme těšit – Lauren S. Hissrichová v rozhovoru pro server Digital Spy řekla, že: "První série nám rozestavěla kostky domina. Byla o vystavění světa, představení postav a vhození je do dění, cvrnknutí do kostek domina. Ve druhé sérii bude již všechno v pohybu, představené postavy se začnou více setkávat. Někdy spolu budou vycházet, jindy nebudou. Všechny ty věci, které jsme připravili - Geralta a Yennefer, Geralta a Ciri, Yennefer a Ciri, všechna ta království, o kterých jste v první sérii jen letmo slyšeli - to všechno začne v té druhé vyplouvat na povrch. Zároveň by vyprávění mělo o něco více nabrat na intenzitě."