Druhá část Duny k nám dorazí za několik měsíců. To je dostatek času na to, aby se Warneři pochlubili ještě s nějakými těmi upoutávkami. A nedávno nám nadělili nový plnohodnotný trailer, se kterého opět naskakuje husina. Podívat se na něj můžete výše.

Nejnovější upoutávka se z velké části zaměřuje na prohlubující se vztah mezi Paulem Atrediem (Timothée Chalamet) a fremenskou bojovnicí Chani (Zendaya), ovšem prostor dostane i pár nováčků. V první řadě se nám opět ukáže krutý a mazaný Feyd-Rautha Harkonnen (Austin Butler), stejně tak se v nejnovější upoutávce mihne i císař Shaddam IV. (Christopher Walken) a jeho dcera Irulan (Florence Pugh). A co by to bylo za trailer na Dunu, kdyby v něm chyběli i strašliví píseční červi planety Arrakis. 

Veškeré trailery každopádně zatím vypadaly opravdu senzačně, tak snad nakonec snímek žádným hořkým zklamáním nebude. Stejně tak budeme filmu držet palce, aby měl co nejlepší tržby, protože právě ty rozhodnou, zda si bude moci Denis Villeneuve uskutečnit svůj sen o vytvoření celé trilogie.

Dále můžeme počítat s návratem postav jako Lady Jessica (Rebecca Ferguson), Gurney Halleck (Josh Brolin), Stilgar (Javier Bardem), Baron Harkonnen (Stellan Skarsgård) a Beast Rabban (Dave Bautista).

V našich kinech se snímek objeví 29. 2. 2024.