Už za dva týdny bude na službě Amazon Prime Video premiérovat druhá řada fantasy seriálu Pán prstenů: Prsteny moci, se kterou se vrátíme zpět do Tolkienovy Středozemě během Druhého věku. Na světě tak máme další trailer, který si můžete pustit výše.

Další upoutávka nám dá opět jasně najevo, že Sauronovy (Charlie Vickers) intriky způsobí mezi elfy pěknou paseku. Nejenže temný pán a Melkorův nejsilnější služebník i nadále šálí Celebrimbora (Charles Edwards) ve své sličné podobě jakožto Annatar, Pán Darů, ale zdá se, že armády skřetů si už dělají chutě na elfský Eregion. A kdo zná Tolkienovy předlohy, tak už ví, jak to s ním nakonec dopadne. 

Podle nejnovějšího traileru to také vypadá, že Galadriel (Morfydd Clark) bude nucena spojit síly s Adarem (Sam Hazeldine) a zřejmě i jeho skřety, aby se mohli Sauronovi postavit společně, ovšem kdo ví, jaké bude mít takové spojenectví následky. Problémům bude každopádně čelit také nejenom Númenor, ale i trpasličí Khazad-dûm, kde už začíná strašit balrog. Pokud ale celý seriál skutečně slepí všechny klíčové události z Druhého věku do jednoho několikaletého období, ty nejhorší Sauronovy skutky na nás teprve čekají.

V traileru se ještě opět objeví ustaraný Gil-galad (Benjamin Walker), ještě ustaranější Elrond (Robert Aramayo) a jeho trpasličí kamarád Durin (Owain Arthur), nechybí ani Arondir (Ismael Cruz Córdova), Ar-Pharazôn (Trystan Gravelle) nebo Nori (Markella Kavenagh). 

Showrunnery zůstávají Patrick McKay a John D. Payne, Dále se v druhé řadě představí herci jako Ciarán Hinds, Rory Kinnear, Tanya Moodie, Gabriel Akuwudike, Yasen ‘Zates’ Atour, Ben Daniels, Amelia Kenworthy, Nia Towle a Nicholas Woodeson.

Na službě Amazon Prime Video bude druhá řada premiérovat již 29. 8. 2024.