Studia DreamWorks a Universal se pochlubila dalším oficiálním trailerem na nadcházející animák jménem Krakenteena Ruby, ve kterém se dočkáme epického boje mezi ušlechtilými krakeny a zlovolnými mořským vílami. Podívat se na něj můžete výše.

Jak už z první upoutávky víme, příběh filmu se zaměří na šestnáctiletou dívku jménem Ruby Gillman (Lana Condor), která se od ostatních děvčat ve škole v mnoha věcech liší. V první řadě tedy tím, že vůbec nevypadá jako člověk. Ale jak se zdá, jejím spolužákům je to šumafuk. Její podivně modré vzezření ale má svůj důvod. Ruby je totiž potomkem legendárních krakenů, vznešených bytostí, které chrání podmořský svět. A i když si chce Ruby žít prostým životem normálního člověka, její osud v podobě podmořské ochránkyně ji rychle dohoní. 

Nejnovější trailer nám tak ukáže hrdinčinu transformaci do její pravé podoby. Ale jelikož je v těchto věcech evidentně ještě velkým zelenáček, nebude to probíhat úplně hladce. Naštěstí se ale následně setká se svou babičkou (Jane Fonda), která chce z Ruby udělat jaksepatří mocnou podmořskou válečnici. Stává se tak novou nadějí v boji proti mořským vílám, které spřádají zlé plány.

Jednou z nich se stane Chelsea (Annie Murphy), kterou Ruby zná jako super populární a milovanou spolužačku. Trailer ale odhalí její pravou podobu. A zdá se, že s nebohými obyvateli města nemá žádné dobré úmysly. Bude tak na Ruby, aby rychle ovládla své krakenské schopnosti, které má díky svému původu v krvi, a mořskou vílu zastavila. A ideálně to také celé přežila, protože se o ní bude celou dobu strachovat její matka (Toni Collette). 

O režii se postaral Kirk DeMicco, který pracoval na animácích jako Vesmírní opičáci (2008), Croodsovi (2013) a Vivo (2021). Spolu s ním se na režii podílela také Faryn Pearl.

Dále se ve snímku dočkáme herců jako Sam Richardson, Liza Koshy, Will Forte, Colman Domingo, Jaboukie Young-White, Blue Chapman, Eduardo Franco, Ramona Young, Echo Kellum a Nicole Byer.

Do našich kin by se měl snímek dostat již 30. 6. 2023.