Kam se hrabe nějaké dobývání Helmova žlebu, střetnutí Rowana Atkinsona s malou včelou bude nejvelkolepější bitvou 21. století! Přesvědčí nás o tom trailer na nadcházející komediální seriál od Netflixu, který ponese název Man Vs. Bee (Včela na mušce). Na upoutávku se můžete podívat výše. Slavný představitel Mr. Beana zde ztvární roztržitého tátu Trevora, který dostane na starost hlídání a údržbu luxusního domu. To se zprvu zdá být tuze jednoduchým úkolem, nicméně brzy se objeví jeden malý problém. Doslova malý. Ale zároveň obrovitánský. Je jím totiž malá včelka, kterou Trevor zkrátka nemůže zlikvidovat. Proto se následně uchýlí k více „drastičtějším“ metodám.

Že vám to trochu připomíná snímek Hon na myš? Případně Toma a Jerryho? Ano, to rozhodně nejste sami. Jak je z traileru patrné, Trevorova touha včelu zlikvidovat zajde do extrémů. Na scénu přijdou nejenom výbuchy, ale i plamenomet. Zdá se ale, že tahle včelka se jen tak zabít nenechá. Trevor si navíc snaží užívat si luxusu celého moderního domu, ale ona zatrápená včela mu to dost komplikuje. Dle traileru je také zřejmé, že Trevorovo řádění bude mít vážné následky. Půjde totiž před soud, u kterého se nepochybně pokusí vysvětlit, že pravým padouchem byla ona „nezničitelná“ včela, kterou se pouze snažil odstranit. Jak tento souboj nakonec dopadne? To se necháme překvapit. 

O scénář se postarali Rowan Atkinson a William Davies, který se podílel na tvorbě všech dílů komediálně akční série Johnny English. O režii se postaral britský filmař David Kerr, který pracoval na seriálech jako Čerstvé maso, V čísle 9 a Na hraně zákona. Dočkáme se také herců jako Jing LusiClaudie BlakleyTom BasdenJulian Rhind-TuttGreg McHugh a India Fowler.

Oficiální premiéra je stanovená na 24. 6. 2022.