Hlavním úkolem superhrdinů je především zachraňovat svět, což je ve většině případů hodně nebezpečná záležitost. Ale ani oni nemohou odolat touze pořídit si své vlastní mazlíčky, kteří budou ke svým (ne)lidským vzorům s uznáním vzhlížet. Přesně o nich totiž bude i nadcházející animovaný film jménem DC Liga supermazlíčků, na jehož nový trailer se můžete podívat výše. Představovali jste si někdy Keanu Reevese v roli Batmana? Tak přesně to vám nový trailer nadělí. Hraná verze to sice není, ale herec alespoň gothamskému netopýřímu ochránci propůjčil svůj hlas, který se maličko podobá hlasu Adama Jensena z herních prequelů na Deus Ex.

Batmanův psí parťák bude Ace, kterému propůjčil svůj hlas Kevin Hart. A jak už je zvykem, tak tam, kde se nachází Kevin Hart, by mohl být i Dwayne Johnson. Právě ten totiž namluví hafana jménem Krypto, který patří Supermanovi. Toho zas namluví John Krasinski. Studio Warner Bros. vydalo trailer velice chytře právě v době, kdy kina začal válcovat hraný BatmanRobertem Pattinsonem, který za pouhých několik dní dokázal celosvětově vydělat už přes 200 milionů dolarů. Studio si je tak vědomo, že o trailer tak bude mezi internetovými fanoušky velký zájem.

V nadcházejícím animáku se ale dočkáme ještě dalších mazlíčků, například Vanessa Bayer namluví prasátko PB, které bude patřit Wonder Woman. Natasha Lyonne propůjčí svůj hlas super rychlé želvě jménem Merton, která bude samozřejmě patřit Flashovi. V neposlední řadě se také můžeme těšit na hlas Diega Luny, který namluví veverku s elektrickými schopnostmi jménem Ch´p, ta zas bude patřit Green Lanternovi. 

O režii nadcházejícího animáku se postaral Jared Stern, který je například tvůrcem povedeného seriálu Zelená vajíčka se šunkou. Na scénáři taktéž pracoval John Whittington, který se podílel na tvorbě obou spin-offů na LEGO příběhLEGO Batman film a LEGO Ninjago Film. Ve snímku se taktéž dočkáme herců jako Kate McKinnon, Thomas Middleditch, Ben Schwartz a Jameela Jamil.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 5. 2022.