Posledním natočeným filmem slavného režiséra a producenta J.J. Abramse byla skličující ohavnost Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019), kterou mnozí fanoušci světa předaleké galaxie známému filmaři stále ještě neodpustili. Už nějakou dobu ale se svou společností Bad Robot připravuje nový celovečerní snímek pro Warnery, u něhož se sám chopí otěží režie. Film zatím nemá žádný název, ale už nabírá na palubu známé hvězdné tváře.

Jednou z nich se stane Glen Powell, jehož jméno je v Hollywoodu stále více a více známější. Letos se objevil v tornádové jízdě Twisters a netflixové krimi komedii Vrah naoko, znát ho také můžeme z titulů jako Top Gun: Maverick (2022) a S tebou nikdy (2023). Chopí se také hlavní role v nové filmové adaptaci Běhu o život od Stephena Kinga.

Server Deadline hlásí, že by se k němu měla připojit další hvězda, která si Hollywood začala podmaňovat v posledních několika letech. Tou má být Jenna Ortega, herečka z veleúspěšného seriálu Wednesday (2022) a posledních dvou Vřískotů, kterou už brzy uvidíme v pokračování Beetlejuice. Herečka má o účinkování ve filmu zatím pouze jednat. 

O příběhu filmu zatím nevíme vůbec nic. Mělo by se ale jednat o jakousi mysteriózní podívanou, ke které Abrams sám napsal scénář. Deadline také uvedl, že v něm nemá být žádné cestování časem. Jakmile začne hlavní část produkce, což by mohlo být ještě letos, snad se o filmu dozvíme další informace.

J.J. Abrams je jeden z tvůrců slavných seriálů jako Alias (2001), Ztraceni (2004) a Hranice nemožného (2008).

Jeho režijním filmovým debutem byl Mission: Impossible III (2006), poté následoval reboot Star Treku (2009), mysteriózní sci-fi Super 8 (2011) a pak zase další Star Trek s podtitulem Do temnoty (2013). Natočil i první díl sequelové trilogie Star Wars s názvem Síla se probouzí (2015). Tak uvidíme, co se z chystaného projektu nakonec vyklube.