Už za měsíc se nám se vší parádou vrátí na scénu potrhlý bioexorcista v podání Michaela Keatona v pokrčování milované klasiky od Tima Burtona jménem Beetlejuice Beetlejuice. Warneři se proto pochlubili novou krátkou upoutávku, která především láká na zahájený prodej lístků. Podívat se na ni můžete výše.

Upoutávka nám tak ukáže několik nových sekvencí, včetně na kytaru hrajícího Beetlejuice, který zpívá osmdesátkou píseň ,,Right Here Waiting“. Ten se po dlouhých letech opět setká se svou starou známou Lydií Deetz (Winona Ryder), které se ve filmu opět převrátí život vzhůru nohama poté, co její vzpurná dcera Astrid (Jenna Ortega) jednoho dne objeví tajemný model města v podkroví, čímž se následně otevře portál do posmrtného života.

Z předešlého oficiálního traileru to vypadá, že Lydia s Beetlejuicem spojí síly, aby mohla dceru v říši mrtvých najít, ale hladké a bezproblémové spojenectví to bezpochyby nebude. Veškeré upoutávky každopádně vypadají skvěle, tak snad se nám Burton po velice nemastném neslaném Dumbovi (2019) vrátí zpátky do formy. 

Mezi další postavy, které v druhém díle uvidíme, patří ještě Beetlejuiceova žena Delores (Monica Bellucci) a ochránce tamního zákona Wolf Jackson (Willem Dafoe), jenž údajně kdysi býval hvězdou béčkových akčních filmů.

Tim Burton se opět chopil otěží režie, scénář zas zpracovali Alfred Gough a Miles Millar, tvůrci netflixovského hitu Wednesday (2022).

Dále se ve snímku objeví herci jako Justin Theroux, James Fisher, Arthur Conti, Juliana Yazbeck, Leah Perkins, Burn Gorman a Gianni Calchetti.

V kinech od 5. 9. 2024.