Marvelovka Thor: Láska jako hrom, ve které se na scénu vrátí milovaný bůh hromu v celé své (ze začátku tlusté) kráse, dorazí do kin už téměř za dva týdny. Marvel proto vydal nový oficiální klip, který obsahuje snad vše, co byste od pokračování Thorova příběhu, jenž si vzal opět na starost Taika Waititi, mohli očekávat. To znamená nablýskané vizuály, akci a spousta humoru. Podívat se na něj můžete výše. Po velkolepém dobrodružství v posledních Avengerech prožívá Thor tak trochu krizi středního věku (tedy pokud se o bohovi dá něco takového vůbec říct), proto se vydává na cestu, aby mohl nalézt vnitřní mír. Plány mu ovšem naruší strašlivý padouch jménem Gorr the God Butcher (Christian Bale), jehož cílem je smrt všech bohů. Nevyhnutelně tak s Thorem změří síly. 

Opět dlouhovlasý Thor v tom však nebude sám. Připojí se k němu nejenom Valkyrie (Tessa Thompson) a Korg (Taika Waititi), ale také jeho bývalá přítelkyně Jane Foster(Natalie Portman), ze které už však není žádná dáma v nesnázích, nýbrž mocná Mighty Thor, jež se s kladivem Mjölnir ohání vyloženě s přirozenou ladností. Společně tak musí přijít na kloub tajemství, které se kolem Gorra točí. Především ho ale musí zastavit, což rozhodně nebude vůbec jednoduchý úkol. Taktéž nás čeká i několik sekvencí se Strážci Galaxie, se kterými Thor na konci posledních Avengerů skončil. Podíváme se i do velkolepého Olympu, kde se nám představí jeho mocný vládce Zeus v podání Russella Crowea.

Kromě výše zmíněných se ve filmu dočkáme také herců jako Chris Pratt, Karen Gillan, Jaimie Alexander, Sean Gunn, Matt Damon, Sam Neill, Melissa McCarthy, Luke Hemsworth a Simon Russell Beale. Waititi se opět postaral o režii, zároveň také zpracoval scénář, se kterým mu pomáhala ještě Jennifer Kaytin.

Oficiální premiéra je stanovená na 7. 7. 2022.