Studio Lionsgate pokračuje se svou letošní nadílkou akčních nářezů. Už nám nadělilo čtvrtou kapitolu Johna Wicka, uspokojivou finskou jízdu Sisu a příští měsíc dorazí také čtvrtí Expendables. Už za necelý měsíc k nám od něj přisviští další titul, který je také plný drsňákých a schopných zabijáků. Tím bude snímek jménem King of Killers, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Jak už je asi z názvu filmu zřejmé, jednou z hlavních postav se stane Jorg Drakos (Frank Grillo), neuvěřitelně schopný a smrtící stroj na zabíjení, který si vysloužil přezdívku „Král zabijáků.“ Je tak zatraceně dobrý, že jedinec proti němu nemá žádnou šanci. Hlavním hrdinou filmu by se ale měl stát Marcus Garan (Alain Moussi), taktéž velice schopný bojovník, který dostane nabídku za 10 milionů dolarů. A tu zkrátka nemůže odmítnout. 

Sám Jorg Drakos totiž pozve jeho a několik dalších vrahounů do Tokia. A tam je pozve na hru, kterou evidentně sám uspořádal. Její cíl je jasný. Budou muset krále všech zabijáků zabít. Ovšem podle traileru se zdá, že Marcus bude mít ještě o něco osobnější důvody pro vpálení kulky do Jorgova čela. Vypadá to totiž, že král všech zabijáků byl zodpovědný za smrt Marcusovy milované ženy.

Hru tedy přijímá, ovšem on a zbytek jeho zabijáckých kolegů velice rychle zjistí, že nakráčeli do pasti, ze které je dokáže dostat jedině smrt. Ať už Jorgova, nebo ta jejich. 

O scénář a režii se postaral Kevin Grevioux, který snímek natočil podle své vlastní komiksové předlohy. Bude se také jednat o jeho režijní debut, tudíž mu budeme určitě držet palce, aby mu to dopadlo co nejlépe.

Dále se ve snímku objeví herci jako Stephen Dorff, Marie Avgeropoulos, Amy Groening, Shannon Kook, Kevin Grevioux, Georges St-Pierre a Gianni Capaldi.

Snímek bude uveden na VOD již 1. 9. 2023.