Pamatujete si ještě na devadesátkovou filmovou klasiku Jumanji? Případně mysteriózní komedii Noční hra z roku 2018? Něco podobného nás totiž čeká v dalším komediálním snímku s názvem Gatlopp, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. I přestože film bude mít i určitý hororový nádech, celkově se asi příliš vážně brát nebude. Příběh se zaměří na čtveřici kamarádů, kteří se po velice dlouhé době opět sejdou, aby nostalgicky zavzpomínali, trochu se opili a zkrátka se měli dobře. Po nějaké době se rozhodnou zahrát si tajemnou deskovou hru pro dospělé jménem Gatlopp, ve které hraje velkou roli alkohol. Zprvu se to zdá jako ten opravdu nejbáječnější nápad na světě, ale brzy hrdinská čtveřice zjistí, že to možná byla vůbec největší chyba jejich životů. 

Hra je totiž zakletá. A pokud by se její hráči rozhodli podvádět, ponesou opravdu drsné a nepříjemné následky. Přestat hrát už však nemůžou. Protože pokud hru nedokončí do svítání, všichni se propadnou do pekla, kde ji budou muset hrát do konce věků. Všichni čtyři přátelé sice zprvu mají o nadpřirozené povaze hry pochyby, ale Gatlopp je velice brzy přesvědčí, že o žádné laciné triky zde opravdu nepůjde. Hrdinové se tak budou muset vypořádávat s nejrůznějšími problémy jako telekineze, přízraky a šípy, které se člověku z ničeho nic zabodnou do nohy. Jedno je jisté. Ať už tato osudová noc dopadne jakkoliv, žádný z přátel na ni nikdy nezapomene. A pokud se skutečně dostanou do pekla, tak už vůbec ne. 

O režii se postaral mexický režisér Alberto Belli, který se například podílel na tvorbě seriálu Květinový dům. Scénář zas zpracoval Jim Mahoney, který zas pracoval na povedeném s úspěšném animáku Klaus z roku 2019. Sám Mahoney si taktéž zahraje jednoho ze čtyř hlavních protagonistů. Kromě něho se ve filmu dočkáme herců jako Emmy Raver-Lampman, Jon BassSarunas J. JacksonShelley HennigJohn Ales Amy Davidson.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 6. 2022.