Co si budeme povídat, největším lákadlem třetího Deadpoola je bezesporu přítomnost starého dobrého Wolverina, kterého si opět zahraje Hugh Jackman. Ovšem zdá se, že by to nemusel být jediný mutant z Foxovy éry, kterého v právě natáčeném snímku uvidíme.

Důvěryhodný insider CanWeGetSomeToast, přišel se zvěstmi o tom, že v Deadpoolovi 3 by se mohli také objevit hned tři slavní X-Meni. Jmenovitě Halle Berry jako Storm, Famke Janssen jako Jean Grey a James Mardsen jako Cyclops. Všichni tři patří spolu s Wolverinem do staré party filmových X-Menů, které nám představily snímky režiséra Bryana Singera ze začátku nultých let.

Ovšem pozor, Horste, to ještě není všechno! Insider taktéž odhalil, že by se ve snímku měli objevit i dva známí padouši. Jeden ze starých X-Menů a další zas z MCU. Co se prvního zmíněného týče, tak mnohé asi hned napadne Magneto v podání Iana McKellena, ale podle insiderových slov, která zněla: ,,nikdy byste neuhádli, kdo to je“, se zdá, že by to nakonec mohl být někdo zcela jiný. Vrátí se snad Liev Schreiber jako Sabertooth? Holt se necháme překvapit. 

Znovu ale připomínáme, že jde zatím o pouhé zvěsti. Ale minimálně přítomnost Halle Berry jako Storm, která patří mezi hereččiny nejznámější role, se zdá být poměrně dost pravděpodobná. Před několika dny totiž herečka na svém Twitteru a Instagramu zveřejnila fotku, na které má opět nabarvené vlasy na bílo, což je pro Storm samozřejmě nejvýraznější prvek jejího vzhledu.

Sama herečka už každopádně v minulosti několikrát zmínila, že by se do role rozhodně ráda vrátila. Tudíž její účast ve třetím díle hláškujícího antihrdiny rozhodně není vyloučená.

Jelikož by měl Deadpool ve třetím díle údajně zabřednout do cestování napříč realitami, tak by se tím přítomnost zmíněných X-Menů, včetně samotného Wolverina, dala vysvětlit. V rámci toho se také už nějakou dobu šušká o tom, že by se mohl ve filmu objevit i Mobius M. Mobius (Owen Wilson) z MCU seriálu Loki (2021), ale to zatím samozřejmě také není potvrzené.

Hlavní část produkce Deadpoola je každopádně v plném proudu. Kvůli momentální stávce scenáristů však Ryan Reynolds nemá povoleno zasahovat do scénáře, to znamená, že nebude moct například improvizovat. Tak snad to pak neuškodí kvalitě humoru. 

Kromě Reynoldse a Jackamana se ve filmu objeví také Morena Baccarin jako Deadpoolova láska Vanessa, Karan Soni jako taxikář Dopinder, Stefan Kapičić jako mutant Colossus, Leslie Uggams jako Slepá Al, Rob Delaney jako Peter, Brianna Hildebrand jako Negasonic Teenage Warhead a Shioli Kutsuna jako Yukio.

O režii se stará Shawn Levy, který stojí za filmy jako Free Guy (2021) a Project Adam (2022). Scénář k Deadpoolovi 3 zpracovali Rhett Reese, Paul Wernick, Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin.

Oficiální premiéra je stanovená na 7. 11. 2024.