Už jste si asi zvykli, že vás na přelomu nového měsíce vždy informujeme o novém čísle Barta Simpsona pro následující měsíc. Tentokrát si o novém čísle řekneme o trochu dříve z jednoho prostého důvodu. Bart Simpson 7/2020 není totiž jediným komiksem ze světa naší oblíbené žluté rodinky, který v červenci/júli vyjde.

Přečtěte si také: V červnovém čísle Bart Simpson se utká Martin s Milhousem o titul nejméně oblíbeného žáka školy

Kromě tohoto krátkého sešitu můžeme očekávat i plnohodnotný dlouhý svazek s názvem Simpsonovi: Komiksový chaos. V tom se podíváme samozřejmě do Springfieldu, kde vypukne neznámá epidemie po tom, co jeden mobilní telefonát způsobí pozdvižení kosmických rozměrů. Následovně čeká rošťáka Barta tvrdá část života. Kvůli svému žertíku skončí ve springfieldském sirotčinci, kde je vystaven odporné ovesné kaši a velice neobvyklému trestu od pana Burnse. Homer zvýší všeobecný zmatek tím, že si nechá udělat tetování prokazující jeho lásku k Marge. Klaun Krusty přestane se showbusinessem a rozhodne se pracovat v jaderné elektrárně. A nakonec Ned Flanders utrpí záchvat „Vertiga“, když ho zastihne posedlost ženou, jež je velice podobná jeho zesnulé manželce Maude.

Všechny tyto zápletky najdete na 128 stranách, které budou zasazené do brožované vazby. Svazek Simpsonovi: Komiksový chaos vychází hned na začátku měsíce července/júla, blíže řečeno 7. července 2020. Když už jsme u těch Simpsonů, rovnou bychom si mohli představit nové číslo Barta Simpsona.

Ten začíná ve springfieldském lese, kam Bart s kamarády vyrazil za hledáním hrozivé věci, o které slyšeli vyprávět. Aby toho nebylo málo, Bart začne vyprávět příběh o drastické soutěži jedlíků, jež skončila hrozivým finále. „A to není nic proti tomu, když Bart skončí uvězněný na tom nejpříšernějším místě ze všech - ve školní knihovně!

Sešit Bart Simpson 7/2020 můžeme očekávat 20. července/júla 2020. A pokud už jste opravdu natěšený, čas si budete moci zkrátit předešlým číslem, které už je v prodeji, nebo výše zmiňovaným dlouhým komiksem Simpsonovi: Komiksový chaos.