Příští měsíc k nám doputuje očekáváná černá komedie jménem On the Count of Three, na jejíž oficiální trailer se můžete podívat výše. Vtipkovat se dá vyloženě o čemkoliv. Klidně i o sebevraždě, která bude ústředním tématem filmu. Snímek se totiž zaměří dva kamarády jménem Kevin (Christopher Abbott) a Val (Jerrod Carmichael), kteří si rozhodně nežijí žádným pohádkovým životem. Vlastně přesně naopak. Oba jejich životy jsou natolik hrozné, že začnou zvažovat, zda v nich má cenu ještě pokračovat. Tím ale nemyslí to, že by sbalili saky paky, dali v práci výpověď a pokusili se začít zase znova někdy jinde, oba dva totiž místo toho skutečně přemítají o sebevraždě. Posléze se tak oba nešťastníci shodnou na tom, že předčasné ukončení svých životů bude možná skutečně ta nejlepší a nejlogičtější volba. Musí si ale navzájem pomoci.

Oba se tak pokusí navzájem si vystřelit mozek z hlavy (což technicky vzato sice není sebevražda, ale i tak to splní účel), nicméně v poslední vteřině Kevina něco napadne. Pokud mají skutečně zemřít, mohli by svůj poslední den opravdu prožít tak, jako ten úplně posední. Bez jakýchkoliv následků do budoucna, protože mrtvole jsou nějaké následky úplně ukradené. A jak je podle traileru patrné, oba dva přátelé se následně na to dostanou nejenom do potyčky se zákonem, ale taktéž i do nějaké bitky. Kdo ví, možná si během onoho chaotického dne oba dva nebožáci uvědomí, že v životě je ještě stále mnoho věcí, kvůli kterým stojí za to žít. Anebo je to naopak uvrhne do ještě větších depresí, což jenom utvrdí jejich rozhodnutí vzít si navzájem život. To se budeme muset nechat překvapit. 

O režii se postaral jeden z hlavních představitelů, tedy Jerrod Carmichael, pro kterého bude snímek celovečerním režisérským debutem. O scénář se zas postarali Ari Katcher a Ryan Welch, který se například podíleli na tvorbě seriálu Ramy z roku 2020.

Oficiální premiéra je stanovená na 13. 5. 2022.