Na festivalech oceňovaná černá komedie jménem Dinner in America se představuje v prvním traileru. Podívat se na něj můžete výše. Trailer nám představuje Patty (Emily Skeggs), mladou středoškolačku, která opravdu strašně moc chce jít na nějaký rockový koncert. Naneštěstí pro Patty, její přísná rodina něco takového považuje za degenerované prostředí, což zase jen přiživuje dívčinu vůli vzbouřit se. Zatímco upoutávka nezachází do podrobností o Pattyině zdraví, zmiňuje se, že dívka bere pět různých léků, pravděpodobně kvůli svému autismu. To je také důvod, proč je Patty neustále šikanována ostatními studenty na její střední.

Pattyin život ale nabere velice rychlý a divoký obrat, když potká Simona (Kyle Gallner), trochu cáklou rockovou hvězdu, která má očividně hodně ráda Scorseseho film Taxikář, plus která se momentálně snaží vyhnout zatčení poté, co zapálila jistý dům. Simon měl totiž poměr s vdanou ženou, ale jakmile ho její manžel přistihl při činu, pokusil se v návalu vzteku jejich dům proměnit v popel. Zatímco Patty byla celý život pod kontrolou své rodiny, Simon ji vyzve, aby toho nechala a žila kompletně svobodně. To například zahrnuje nahrávání muziky, pomstu jejím agresorům ve škole a dokonce i první řádné sexuální zkušenosti. Společně tak tito dva hrdinové řádí po celém předměstí, přičemž Patty se konečně poprvé v životě může dostat do problémů. Což ji paradoxně činí nesmírně šťastnou. 

Snímek zaznamenal úspěch na filmovém festivale Sundance, kde byl nominován na Velkou cenu poroty za nejlepší hraný film. O scénář a režii se postaral Adam Rehmeier, který je například zodpovědný za pěkně nechutný horor Hra na zajíčka z roku 2010. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Griffin Gluck, Pat Healy, Mary Lynn Rajskub, David Yow, Hannah Marks, Nick Chinlund a Lea Thompson.

Oficiální premiéra je stanovená na 27. 5. 2022.