Už nějaký čas víme, že Zack Snyder nám letos kromě režisérských verzí obou částí bídně přijaté sci-fi Rebel Moon nadělí ještě animovaný seriál jménem Twilight of the Gods, který bude vycházet ze severské mytologie. Opět ho uvede Netflix, který nedávno vydal krátkou upoutávku, jež zároveň slouží jako oznámení o datu premiéry. Podívat se na ni můžete výše.

Na streamovací službě se seriál objeví 19. 9. 2024. Děj nás zavede do bájného světa velkých bitev, velkých činů a velkého zoufalství, kde je král Leif (Stuart Martin) zachráněn na bitevním poli odvážnou Sigrid (Sylvia Hoeks), bojovnicí s železnou vůlí, do které se zamiluje. Na následné svatbě však čelí hněvu a hrůzám samotného Thora (Pilou Asbæk), které však oba přežijí. Posléze se rozhodnou vydat se na cestu pomsty. O animace se postaralo studio Xilam Animation, očekávat tak máme řádně dospěláckou podívanou plnou sexu a násilí.

Snyder seriál napsal a vytvořil spolu s Jayem Olivou (Liga spravedlivých: Temno) a Ericem Carrascem (Vládci vesmíru: Odhalení). Postaral se také o režii první a závěrečné epizody.

Dále v seriálu slyšíme hlasy herců jako John Noble (Odin), Paterson Joseph (Loki), Rahul Kohli (Egill), Jamie Clayton (The Seid-Kona), Kristofer Hivju (Andvari), Peter Stormare (Ulfr), Jamie Chung (Hel), Lauren Cohan (Inge) a Corey Stoll (Hrafnkel).