Pro Marvel je nejočekávanější podívanou letoška Deadpool & Wolverine, pro DC zas pokračování veleúspěšného Jokera s podtitulem Folie à Deux, které k nám dorazí letos na podzim. A nyní nám Warneři nadělili další plnohodnotnou upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Opět se tak podíváme do Arkhamu, gothamského vězení a blázince, kde Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) po událostech předchozího filmu zůstal. Smutno mu tam ale dlouho nebude, seznámí se zde se svou slavnou spřízněnou duší, kterou je samozřejmě Harley Quinn (Lady Gaga). A jak už dlouho víme, snímek bude obsahovat i několik hudebních čísel, přičemž nejnovější trailer nám už dá menší ochutnávku.

Dále se zdá, že Arthura bude podporovat mnoho příznivců zvenčí, ovšem těžko říct, co všechno se vlastně bude ve filmu odehrávat pouze v jeho hlavě. Obecně to vlastně vypadá, že snímek se bude hodně zaobírat Jokerovými fantaziemi a představami, teď už jen musíme doufat, že to bude fungovat.

Nejnovější trailer také odhaluje Brendana Gleesona (Víly z Inisherinu), který zřejmě ztvárňuje jednoho z arkhamských strážných. V jedné scéně ze soudu se mihne i Jokerův bývalý spolupracovník Gary (Leigh Gill), jehož Arthur v jedničce ušetřil. Celkově trailer nevypadá vůbec špatně, tak snad se filmu nakonec podaří dosáhnout kvalit předešlého dílu. 

O režii se opět postaral Todd Phillips, který scénář napsal znovu se Scottem Silverem (Fighter).

Dále se můžeme těšit na herce jako Catherine Keener, Jacob Lofland a Harry Lawtey. Z prvního dílu se má vrátit i Zazie Beetz, která opět ztvární Arthurovu sousedku Sophie Dumond.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 10. 2024.