Pokud patříte mezi fanoušky superhrdinských komiksů, asi dobře víte, že nakladatelství CREW není jediné české vydavatelství, které nám přináší komiksy z DC i Marvel univerza. Tou další společností je například nakladatelství BB art.

V minulých dnech jsme vás informovali o novém svazku Astonishing X-Men s podtitulem Rozervání, který právě patří do druhého zmíněného světa. A pro tentokrát v Marvel univerzu ještě zůstaneme.

Nakladatelství BB art totiž připravuje vydání třetího komiksové svazku ze série Captain America: Steve Rogers s podtitulem Budování impéria.

Svazek bude obsahovat sešity Captain America: Steve Rogers #12 -16 a Civil War II: The Oath #1 rozdělené na 160 plnobarevných stran v brožovaných deskách. A jelikož se jedná o velké množství sešitů, vystřídalo se na nich velký počet umělců. Zmínit můžeme například Nicka Spencera (Nick Fury Jr., Hail Hydra), Javiera Pinu (Soldier Zero Vol. 1, Doctor Strange) nebo Jesúse Saize (Swamp Thing, Doctor Strange). A co nás vlastně v novém svazku čeká?

„V důsledku války se Tony Stark a Carol Denversová obrátí na jediného člověka, kterému mohou věřit, na Stevea Rogerse, Captaina Ameriku. A když je zpátky Zemo, nemohou být daleko ani Masters of Evil. Na světlo se dostane i utajený příběh Kápa ze druhé světové války! Dojde také k drásavému odhalení původu Madame Hydry! Ale jen jeden muž může Hydru vést do nového věku nadvlády a nadřazenosti – Red Skull věří, že tím mužem je on! Jenže Captain America si myslí něco jiného – a jeho plány změní celé universum Marvelu!“

Komiksový svazek Captain America: Steve Rogers 3 - Budování impéria by měl spatřit světlo světa již ve středu 9. září/septembra tohoto roku. Jste připraveni na nové dobrodružství jednoho z nejoblíbenějších superhrdinů Marvel univerza?