Natáčení třetí řady seriálového Zaklínače je v plném proudu. A web Redanian Intelligence fanouškům opět nadělil zbrusu nové informace o tom, co nás v ní čeká. Jak se zdá, seriál našel herečku, která v příběhu ztvární falešnou Ciri. Jak již víme, po skutečné Ciri pase sám nilfgaardský císař Emhyr var Emreis. V původní knižní sérii však před císaře předvedou dívku, která se svým vzhledem Ciri velmi podobá, ale ve skutečnosti s ní nemá nic společného. Emyhr je ale samozřejmě velice vychytralý a jen tak se oklamat nenechá. Nicméně navzdory tomu, že císař onen podvod prohlédl, oficiálně ji uznal za skutečnou Cirillu, přičemž jí dal tituly vévodkyně z Rowanu a Ymlac, než ji poslal do nejvzdálenějších končin Impéria. Obecně její postava příliš velkou roli v celém příběhu nehraje, nicméně díky ní mohl čtenář lépe nahlédnout do císařova osobního života. A taktéž ho mohl lépe poznat z nepolitické stránky. 

Onu falešnou Ciri by si měla zahrát herečka Frances Pooley, která svou hereckou kariéru započala teprve před několika lety. Objevila se například v seriálech jako Versailles, Doctors a Bridgertonovi. V seriálu by se měla jmenovat Teryn. Zajímavé je, že Andrzej Sapkowski ve skutečnosti nikdy čtenáři neprozradil skutečné jméno falešné Ciri, protože ho odmítla sdělit i Emhyrovi, když se jí na něj zeptal.

Před měsíci se objevila výzva k obsazení postavy jménem ‚Parsons‘, která ji popisovala jako „studentku, které vymyli mozek, aby uvěřila, že je někdo jiný“. A fanoušci Zaklínače přirozeně okamžitě poznali, že se jedná právě o falešnou Ciri. Ta se už svým způsobem objevila v první řadě, kdy se královna Calanthe pokusila oklamat Geralta tím, že mu představila náhodnou dívku, když se vrátil pro své Dítě překvapení. Geralt to však prohlédl, přičemž byl následně uvězněn. Dívku hrála Viola Prettejohn, ovšem Teryn to být neměla, tudíž se nejedná o přeobsazení.

Produkce třetí řady by měla probíhat až do začátku podzimu. Pokud vše půjde podle plánu, premiéry bychom se měli dočkat někdy během roku 2023.