Ačkoliv se na platformě Disney+ začínají postupně objevovat nové díly teprve druhé řady seriálu The Mandalorian, na internetu se už nyní šíří spekulace, že by se další série úspěšného sci-fi ze světa Star Wars mohla začít natáčet již tento měsíc. 

Podle nejoptimističtějších scénářů by produkce mohla započít dokonce již v průběhu tohoto týdne, ačkoliv původně byl její začátek naplánován až na přelom listopadu a prosince. Objevují se však i názory, že natáčení nezačne dříve než na začátku roku 2021.

Přečtěte si také: Toy Story 5, filmový Mandalorian a hraná Odvážná Vaiana dorazí v roce 2026

Spekulacím předchází komentář Jona Favreaua, který na scénáři třetí řady Mandaloriana podle všeho pracoval mnohem dříve, než studio Lucasfilm oficiálně oznámilo své záměry. „Vše jde podle plánu, produkce třetí řady Mandaloriana by měla začít do konce roku,“ říká tvůrce. 

Podle záznamů amerického studia Lucasfilm zatím třetí série nese pracovní název „Buccaneer,“ což u řady fanoušků jistě vzbudí vlnu představ o tom, jakým směrem se Favreau a jeho tvůrčí tým pravděpodobně ubírají. Lucasfilm navíc údajně zvažuje potenciál spin-offu Mandaloriana, ve kterém by se mohla objevit herečka Sophie Thatcherová v blíže nespecifikované roli.