Za několik týdnů si na službě Primě Video budete moci pustit nový akční seriál z Indie jménem Citadel: Honey Bunny. Půjde o další spin-off špionážní série Citadel (2023), která má být základem nové velké franšízy od Amazonu. Nyní máme na světě plnohodnotný trailer, který si můžete pustit výše.

Jednou z hlavních postav se stává charismatický kaskadér Bunny (Varun Dhawan), který se rozhodne nabídnout menší prácičku s problémy se potýkající herečce Honey (Samantha Ruth Prabhu). Následně se oba dva ocitnou v riskantním světě akce, špionáže a zrady. O několik let později je ale dohoní jejich společná a náležitě nebezpečná minulost. Proto to Honey a Bunny budou muset dát opět dohromady, aby ochránili svou malou dceru Nadii.

Z traileru to vypadá na nenáročnou a krapet ulítlou jízdu se silnými dávkami humoru. Tak uvidíme, jaké bude mít seriál nakonec přijetí. Před několika dny také na službě Prime Video premiéroval italský spin-off jménem Citadel: Diana

Tvůrci, scenáristy a režiséry se stalo filmařské duo Krishna D.K. a Raj Nidimoru, které vytvořilo indické tituly jako Go Goa Gone (2013), Happy Ending (2014) a A Gentleman (2017).

Dále se v sérii představí herci jako Shruti Seth, Sikandar Kher, Apoorva Arora a mnozí další.

Na službě Prime Video od 7. 11. 2024.