S dalším pondělním box office okénkem se podíváme na úspěch očekávaného mysteriózního thrilleru jménem To nic, drahá, který natočila herečka Olivia Wilde. Příběh se zaměřuje na Alici (Florence Pugh) a Jacka (Harry Styles), mladý a zamilovaný pár, kterému se jednoho dne nesmírně poštěstí. Oba se totiž stanou součástí na první pohled dokonalé experimentální komunity jménem Victory, kterou vede firma, v níž muži pracují na přísně tajném projektu jménem Victory Project. Alice ale velice rychle začne zjišťovat, že tu není něco v pořádku.

V Severní Americe tak byl o film v kinech největší zájem, přičemž v domácím prostředí po víkendu vydělal přes 19 milionů dolarů. Celosvětově má thriller na kontě už 30 milionů, což rozhodně není špatný start. Obzvlášť vzhledem k jeho rozpočtu, který činí 35 milionů. Reakce diváků a kritiků ovšem už zas tak příznivé nejsou.

Lidé taktéž stále chodí do kina na remasterovaného Avatara od Jamese Camerona, který si po víkendu připsal na konto dalších 10 milionů dolarů. Jak je známo, Avatar je momentálně komerčně nejúspěšnější film všech dob, který se může chlubit 2,87 miliardy. Hranici tří miliard se ale se vší pravděpodobností už překonat nepodaří. I tak se ale ve víkendovém box office žebříčku drží na třetím místě, o chlub větší zájem byl ještě o historické drama Válečnice, ve kterém v hlavní roli zazářila Viola Davis. To už celosvětově vydělalo přes 37 milionů.

Tento týden se můžete těšit na hned dva velké filmy. Prvním z nich je mysteriózní drama Kde zpívají raci, které vypráví o Kye, opuštěné dívce, jež až do dospělosti vyrůstala sama v nebezpečných mokřinách Severní Karoliny.

Dále se můžete těšit na slibně vyhlížející horor jménem Smile, ve kterém se psychiatrička Rose stane součástí hrozivého řetězce sebevražd „usmívajících se lidí.“

Oba dva filmy budou premiérovat 29. 9. 2022.