Herečka Jess Varley si už režisérskou práci osahala u hororu Phobias (2021), na němž se podílelo ještě několik dalších režisérů. V budoucnu se od ní ale dočkáme jejího sólového projektu, kterým bude hvězdně obsazený sci-fi thriller jménem The Astronaut. Na světě máme také vůbec první fotku z filmu, na níž se nachází hlavní protagonistka v podání Kate Mary (Fantastická čtyřka). Prohlédnout si ji můžete níže.

Co se hlavní dějové linie týče, Mara by si měla zahrát astronautku Sam Walker, která byla nalezena zázrakem živá v proražené vesmírné kapsli u pobřeží Atlantského oceánu poté, co se vrátí ze své první mise. Sam se těší, že se znovu shledá se svým manželem Markem (Gabriel Luna), ale tak jednoduché to zas nebude. 

Sam se ocitne pod neustálým dohledem NASA v domě s vysokou ostrahou za účelem rehabilitace a lékařských testů, které má pod kontrolou generál William Harris (Laurence Fishburne). Když se však kolem pozemku, na němž Sam přebývá, začnou dít znepokojivé události, astronautka se začne obávat, že ji zpět domů následovalo něco mimozemského.

Film je už od minulého roku v postprodukci, ale zatím není známo, kdy přesně se ho vlastně dočkáme. Odhalit by to ale mohl nějaký ten první oficiální trailer. 

Jess Varley se postarala jak o režii, tak i o scénář. Kromě výše zmíněných herců se ve snímku objeví i Reza Diako (The Covenant), který ztvární postavu jménem Ethan Marshall.

Mezi producenty filmu patří Brad Fuller, Cameron Fuller, Eric B. Fleischman a Chris Abernathy.