Zničit rodinu bývalého zabijáka kartelu, který se má vrátit z vězení? To jsou taky nápady. Ale přesně k tomu by mělo dojít v nadcházejícím akčním thrilleru jménem There Are No Saints, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na bývalého vymahače a zabijáka mexického kartelu, který byl nedávno propuštěn z vězení za zločin, jenž nespáchal. Po návratu ho ale čeká šokující odhalení. Jeho žena byla zavražděna a jeho syn byl unesen kamsi do Mexika. Jeho cíl je proto jasný. Jelikož už kromě života a syna nemá téměř co ztratit, rozhodne se vymyslet rafinovaný a nebezpečný plán, díky kterému by mohl nejenom syna získat zpátky, ale také se pomstít všem padouchům, kteří jsou za smrt jeho ženy zodpovědní. 

Žádného Mirka Dušína však rozhodně nečekejte. Hlavní protagonista, kterého ztvární José María Yazpik, je očividně toho názoru, že účel světí prostředky. Aby tudíž dosáhl svého, neváhá mučit a trýznit i ty, kteří za utrpení jeho rodiny nejsou přímo zodpovědní. Je taktéž patrné, že náš antihrdina měl se svým synem opravdu velice blízký vztah, o to více byl jeho únos pošetilý. Jak se ale zdá, bývalý vymahač se následně postaví i celé zločinecké organizaci. Je ale také otázkou, proč přesně si jeho žena zasloužila zemřít. Byla v tom pouhopouhá nenávist? Nebo je za tím vším ještě zcela jiný motiv? To se budeme muset nechat překvapit. Se vší pravděpodobností nás tak ale čeká akční jízda, která se bude v mnohém podobat Johnu Wickovi. 

O scénář k filmu se postaral legendární Paul Schrader, který je známým spolupracovníkem režiséra Martina Scorseseho. Zpracoval tak scénáře k jeho slavným filmům, mezi které patří Taxikář, Zuřící býk a Poslední pokušení Krista. O režii se postaral Alfonso Pineda Ulloa, který se podílel na tvorbě mexických seriálů jako Tajný život pana Ávily a Vězeň. Ve filmu se taktéž objeví herci jako Ron PerlmanShannyn SossamonPaz VegaTim RothKeidrich Sellati a Neal McDonough.

Oficiální premiéra je stanovená na 27. 5. 2022.