Před nějakou dobou se na svém Instagramu s fotkami z natáčení čtvrtého dílu The Expendables pochlubil Sylvester Stallone. Tentokrát to však udělal jeho herecký kolega Jason Statham, který by měl v nadcházejícím čtvrtém díle ztvárnit hlavní roli. A můžeme vám slíbit, že fotky to tentokrát budou mnohem šťavnatější. Statham si to na nich totiž rozdává se samotným hlavním padouchem celého filmu, kterého ztvární indonéský herec Iko Uwais. A jak se zdá, bude to souboj jak na nože, tak i na pěsti (a kopance). Vzhledem k tomu, že herec je sám mistrem bojového umění, tak můžeme čekat opravdu nadupaný souboj. Statham však také není žádné ořezávátko, však si vzpomeňme na jeho filmy ze série Kurýr. 

Je rozhodně hezké, že Statham do svého výběru zahrnul i fotky, kdy už kamery evidentně netočily. Poslední dvě fotky nám tak dají jasně najevo, že i když si ve filmu chtějí jejich postavy zakroutit krkem, oba dva herci spolu jinak očividně vycházejí velice dobře. Statham navíc ve svém příspěvku vyjádřil uznání nad Uwaisovými bojovými dovednosti, přičemž napsal, že je opravdová čest s ním pracovat. A od takového drsňáka, kterým je právě Statham, to už fakt něco znamená. Teď už jenom zbývá, aby nějaké fotky na Instagram přidala i Megan Fox, která se má stát jednou z hlavních postav celého akčňáků. Spousta fanoušků si totiž láme hlavu nad tím, zda do slavné drsňácké série vůbec zapadne. Ale necháme se překvapit. 

Ze staré party se kromě Stallona a Stathama má ještě vrátit Randy Couture a Dolph Lundgren. Mezi nové tváře bude kromě Megan Fox patřit i Tony Jaa, 50 Cent a Andy Garcia. O režii celého snímku se postaral Scott Waugh. Stále ale ještě neznáme přesné datum premiéry, toho se ale pravděpodobně dočkáme až po oznámení skončení produkce. Těšíte se?