Začátek jara bude pro superhrdiny obzvlášť radostnou dobou. Neježe se dočkáme dlouho očekávaného DC snímku o novém Batmanovi, ale i druhého dílu Doctora Strange od Marvelu. Ten však pro nás chystá ještě jednu superhrdinskou podívanou. Na Disney+ totiž bude mít premiéru nový MCU seriál Moon Knight, ve kterém se v hlavní roli objeví Oscar Isaac. Ten ztvární Stevena Granta, zaměstnance v dárkovém obchodu, který však trpí poměrně vzácnou poruchou osobnosti. Ke svému zděšení jednoho dne zjistí, že sdílí tělo s nočním hlídačem a bývalým mariňákem jménem Marc Spector. V rámci toho tak budou jeho vnitřní identity zataženy do velké války bohů, která probíhá na pozadí Egypta moderního a starověkého. Následně se stane veslem pro boha Khonshu, který ho obdaruje nadpřirozenými schopnostmi. 

Marvel se tak pochlubil s krátkým klipem, na který se můžete podívat výše. Další plnohodnotný trailer to sice není, ale aspoň nám ukáže scény, kde si měsíčního superhrdinu můžeme lépe prohlédnout. A rozhodně mu to sekne. Taktéž se zdá, že nadcházející seriál bude nejenom více uzemněnou záležitostí, ale taktéž bude od předešlých MCU projektů vážnější a temnější, což je rozhodně vítaná změna. Trailer nám taktéž ukáže několik sekvencí s hlavním padouchem Arthurem Harrowem, kterého si zahraje Ethan Hawke. Ten by měl v seriálu vést hrozivý kult, který bude Moon Knightovi stát v cestě. A jak se zdá, o nějakého neschopného ťunťu se rozhodně nejedná.

Nového MCU hrdinu si ale můžete prohlédnout i na zcela novém plakátu, který vyšel pro Empire. Stejně tak se Marvel pochlubil se svým vlastním oficiálním plakátem, na kterém Isaacova hlava hezky splývá s jeho superhrdinskou verzí. 

O režii seriálu se postarali filmaři Mohamed Diab, Justin Benson a Aaron Moorhead. Showrunnery se zas stali Jeremy Slater a Doug Moench. Kromě výše zmíněných se v šestidílném seriálu tako dočkáme herců jako May Calamawy a Gaspard Ulliel. Oficiální premiéra je stanovená na 30. 3. 2022.

Podíváte se?